D.I.Y. Herfstkrans

Nog een leuke D.I.Y. tip. Deze leuke herfstkrans.
Ga er lekker op uit met de kinderen. Laat ze meehelpen met zoeken naar eikels, kastanjes en al het andere moois dat de herfst te bieden heeft. Daarna samen even knutselen en je hebt een leuk pronkstuk in huis. Leuk voor aan je voordeur of zet hem op je kast.
Deze tip is van collega blogger Debbie en zij vertelt wat je nodig hebt en hoe je de krans maakt:

Wat heb je nodig?
  • Flink wat dennenappels/kastanjes/eikels/beukennootjes/hazelnoten/lampionnetjes (Voor de wat ongeduldige types: je kunt ook gewoon bij de Action decoratiemateriaal kopen, dennenappels zijn daar ook per zakje te koop. Ook leuk om stukjes boomschors te kopen en in de krans te verwerken!)
  • Strokrans (Action)
  • Lijmpistool (Action)
  • Krant/placemat om op te werken
  • Evt. lint om de krans mee op te hangen

Werkwijze: 

Het is heel simpel: Lijm de dennenappels en kastanjes per stuk met het lijmpistool op de krans. Je kunt het in een patroon doen, ik heb het lukraak erop geplakt totdat de krans vol was. Ik heb geen voordeur waaraan ik een krans kan ophangen, wel heb ik een leuke fruitkistjeskast bij de voordeur staan, daar staat ie nu op te pronken. Ik heb er nog een houten bordje in gezet met “welcome” om het helemaal af te maken. Ik ben zeer content met het resultaat! Weer een leuke budget DIY. 

De link: https://www.lookforstars.nl/2015/10/diy-herfstkrans-maken.html

Veel plezier met knutselen Prachtige Mama’s. Wie gaat hem ook maken?

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below