D.I.Y. Traktatie idee

Je kindje is jarig en gaat trakteren. Wat is het soms lastig om een leuke traktatie te verzinnen…Het moet leuk zijn, origineel, het liefste ook nog gezond. Best lastig!Nou Prachtige Mama’s kijk eens wat ik tegenkwam op Instagram. Dit is toch een waanzinnig leuke traktatie!Alle credits zijn voor Bettina van de leuke website; Citymom. Klik hier voor haar website met nog meer leuke ideeën voor een kinderverjaardag: Citymom Zij maakte deze gave traktatie voor de verjaardag van haar zoontje. Werkwijze:* Bij de Hema koop je een aantal kleine auto’tjes. Ze zitten in een verpakking 3 voor 4 euro. * Neem een doosje rozijntjes ( of iets anders wat je graag wil geven ).* Zoek een gaaf cadeaupapier uit.* Pak het doosje rozijntjes in met het papier.* Met een touwtje bind je het cadeautje vast.* En klaar is je onwijs originele traktatie!

Bedankt lieve Citymom dat ik jouw idee mocht delen. Ik denk dat je een hoop Prachtige Mama’s een gouden tip hebt gegeven. Of niet mama’s?Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";