De meest populaire babynamen van 2019

En we noemen hem/haar…..?

De babynaam.
Oh wat is het moeilijk om hierin een keuze te maken. Er zijn zoveel opties. Wij wilden destijds juist een naam die niet in de top 10 voorkwam. En dus vielen er heel veel leuke namen af. Inmiddels zijn ze alweer 7 en 9 en ben ik nog elke dag blij met hun namen ( Jamie & Isis ).

En jullie namen? Staan ze in de top 10?

De meest populaire namen van 2019 zijn geworden: Emma en Noah!
Geen nieuwkomers, want beide namen komen al jaren in de top 10 voor. Grote kans dat ze in jouw vriendenkring ook aanwezig zijn.

En dit zijn de overige, meest populaire babynamen van 2019.

Voor de jongens:

 1. Noah
 2. Lucas
 3. Daan
 4. Finn
 5. Levi
 6. Sem
 7. Liam
 8. Milan
 9. Luuk
 10. James


  Voor de meisjes:
  1. Emma
  2. Sophie
  3.Julia
  4. Mila
  5. Zoë
  6.Anna
  7. Sara
  8. Evi
  9. Tess
  10.Olivia  Staat jullie favoriet hier tussen?
  Ik ben heel benieuwd hoe het lijstje van 2020 er uit zal gaan zien.

  Liefs,
  Rachèl
Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below