De Prachtige Buik van Simone is zooooo mooi geworden!

Voor Simone mocht ik een Prachtige Buik maken. Zij was zwanger van haar 1e kindje en ze wist al dat het een meisje zou worden. Nu ben ik altijd heel blij met al mijn opdrachten. En ik vind het telkens weer zo bijzonder dat ik voor iemand zo’n uniek aandenken aan de zwangerschap mag maken.Simone wist al PRECIES hoe haar Prachtige Buik er uit moest zien. En ik vond het zo leuk, dat er nu niet gekozen werd voor de kleur roze, maar voor koraalrood in combinatie met licht roze en spiegel-mozaïek. Het bleek een prachtige combinatie te zijn.Ik had deze kleur nog niet eerder verwerkt, maar wat is het eigenlijk een super mooie kleur:

Ik hoop er nog eens mee te mogen werken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik op deze buik zelf wel een beetje verliefd geworden ben….Zo mooi vind ik hem geworden.Inmiddels heb ik er afscheid van genomen en hangt hij bij een zeer trotse mama in de woonkamer! Zo kunnen in ieder geval veel mensen er van genieten. Lieve Simone ik wens je onwijs veel geluk met jouw mooie Livvy. Geniet, geniet, geniet. Benieuwd wat jullie van de buik vinden:

Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below