Feest!! Maak je eigen memory spel!

Stel je viert het partijtje van je kind thuis. Erg leuk, maar hoe hou je dat kleine grut bezig?Vandaag een leuke tip voor een heel gemakkelijke DIY ( Do It Yourself ). Dit is er 1 in de categorie; kleine moeite, groot effect! En deze DIY is ook enorm leuk om een keer in de zomervakantie te doen met je eigen kinderen. Memory dus. Bij de meesten wel bekend. En hier thuis zijn ze er dol op. We hebben Dora memory, Zandkasteel memory en Mickey Mouse memory. En toegegeven; het valt nog niet mee om van een 6-jarige te winnen….Onderstaande memory maak je zelf en omdat ze alle winst mogen behouden is dit natuurlijk een fantastisch spel!!!  

Wat heb je allemaal nodig voor dit leuke memory spel?
1. Leuke bekers. Deze haalde ik bij mijn favoriete winkel: Hema.

2. Daarnaast heb je allerlei leuke spulletjes nodig. Denk aan roze nagellakjes, lippenbalsem, snoepjes, armbandjes, haarspeldjes etc….. Gebruik je fantasie. En natuurlijk heb je van alles 2 nodig.

Wij speelden de meisjes variant, maar ook voor de jongens is dit een super leuk spel.Verstop voor de boys onder de bekers knikkers, snoepjes, kleine autootjes, dino stickers etc……. Ook hierbij van alles 2. En laat ze maar spelen voor de winst. Een heel gemakkelijke DIY en hier in huis een groot succes! Ga jij hem ook een keer proberen?Vertel me hoe het was en wat jij onder de bekers hebt verstopt. Ik wens jullie veel speelplezier!

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";