Droom jij ook van mooie, volle wenkbrauwen?

De afgelopen jaren is het modebeeld erg veranderd en zie je vooral bij de jongere generatie dat de wenkbrauwen heel belangrijk zijn geworden. Er werd volop getatoeëerd. Nauwlettend heb ik deze modegril gevolgd en ik begreep hem eerlijk gezegd niet altijd. Ze werden steeds voller, steeds breder en steeds donkerder. En dat vond ik niet altijd even mooi.

Wel droomde ik zelf ook al jaren van mooie, volle wenkbrauwen. Gelijkmatig ook, want mijn linker wenkbrauw had een totaal ander uiterlijk dan mijn rechter. Ik heb van alles geprobeerd; wenkbrauwpoeders, tekenen met potloden, flink epileren, maar het was het steeds net niet. Uiteindelijk heb ik ze maar geaccepteerd. Tot een aantal weken geleden!

Toen zag ik een kennis van mij met werkelijk prachtige wenkbrauwen. Zij had haar wenkbrauwen overgegeven aan de kundige handen van Feryal Beauty en het resultaat was prachtig!!! Heel mooi. Het oogde heel natuurlijk en het gaf haar zo’n mooie frisse uitstraling. Dat wilde ik ook wel! 

Snel keek ik op de website van Feryal Beauty en ik las alles over deze nieuwe microblading techniek. In tegenstelling tot een tatoeage is deze techniek niet blijvend. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en dit blijft ongeveer 1 jaar zitten. Daarna moet je het laten bijwerken of je laat het weer verdwijnen. Ideaal dus om eens uit te proberen. Met een bepaalde techniek worden er als het ware haartjes in je wenkbrauw bij gekrast. En zo krijg je dus mooie, volle wenkbrauwen, die er heel natuurlijk uit zien. 

Pijn? 
Ik was er wel een beetje bang voor, maar het doet absoluut geen pijn. Het voelt alsof je geëpileerd wordt, maar dan met 10 haartjes tegelijk. Absoluut prima te doen. En Feryal stelt je ook enorm op je gemak. Zij is echt een specialist op dit gebied en klanten komen vanuit het hele land naar haar toe. Ze neemt alle tijd om eerst de wenkbrauw te tekenen en zoekt samen met jou de geschikte kleur uit. 

Ik dacht dat ik na de behandeling voor aap zou lopen, maar het is gewoon direct mooi! Ik hoef ze totaal niet te verstoppen. Over 6 weken volgt er nog een korte nabehandeling en dan zijn ze helemaal klaar. Even 1 weekje niet in de zon en niet nat laten worden en verder heb je er geen omkijken naar. 

Ook iets voor jou? 
Loop jij nou ook al jaren hier aan te denken en zou je het ook wel durven nu? Let dan op, want ik heb een onwijs leuke aanbieding voor 1 Prachtige Mama!!! Ik mag maar liefst 25% korting geven op jouw behandeling. De prijs hiervoor is normaal gesproken 225 euro (inclusief de nabehandeling). 

Kans maken?
Ga terug naar het Facebook-bericht. Zorg dat je zowel de pagina van Feryal Beauty als van Prachtige Mama’s een like geeft. Plaats een reactie onder het Facebook bericht zodat we weten dat je mee doet. Like, Deel & Tag er gerust op los, want er zijn vast veel Prachtige Mama’s in je omgeving die ook heel graag kans maken. 
En dan duimen maar…..

Heel veel succes allemaal. We maken de winnaar op 17 juni bekend. 

Liefs,
Rachèl 
(Dit blog is een samenwerking tussen Prachtige Mama’s en Feryal Beauty )

Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";