Failed!

Ik ben jullie iets verschuldigd.

Ik moet iets toegeven….experiment mislukt! ?

Jarig zijn in de week van eet geen vlees, is voor deze foodie, of foodsnob, dus géén goede combinatie….


En zéker niet als manlief je als verrassing meeneemt naar het zonnige en warme Madrid! Waarbij ik niet kan kiezen of nu de warme zon op mijn huid of het 3 uur alleen in de stad rond banjeren en winkelen (met man en kids geen optie!!!) het mooiste kado is!

Na deze heerlijke middag met een boekje in de zon op het dakterras…nog even een tonic drinken 😉
Daarna naar een markthal en daar ben ik dól op! ? Mijn hart ophalen aan ál het lekkers, niet kunnen kiezen, waarna manlief klaar staat met een heerlijk wijntje…en nog een….en dan…ja dan heb ik dus geen ruggengraat meer is gebleken…dan komen de serranohammetjes en fuets op tafel. En later in het tapas restaurant kan ik het ook niet laten om lekkere ham kroketjes te bestellen. “Je bent maar 1x jarig….in Madrid…” Ik hoorde de alarmbellen echt wel afgaan! Dit kan niet, dit kan niet! Maar in the heat of the moment, heb ik gewoon de code ingetoetst om de alarmbellen te laten stoppen…
En wat voel ik me zwak, maar wat was het een intens fijn mini tripje! Best birthday ever!

Ik maak het goed, deze week doe ik ook 2 dagen zonder vlees! Want de rest van de week heb ik geen vlees gegeten, en wel echt lekker gegeten!

Bewust en met mate, flexitariër of zo iets…toch?

Oh ja, en ik ga een keertje extra sporten deze week 😉 

Liefs Sabine  

Hallo prachtige mama’s, ik ben Sabine, 36 jaar geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Getrouwd met een rasechte Alphenaar Wilco. Samen hebben wij 2 prachtige kinderen, Jolie (4) en Stijn (7).
Naast moeder zijn werk ik met veel plezier ook 3 dagen als psycholoog in een revalidatie- en re-integratie bedrijf.
Mijn passie in het leven is eten, en alles wat met eten te maken heeft. Lekker eten,koken, uiteten. Met 2 foodievriendinnen proberen we de beste restaurants van Nederland te ontdekken, en ook van buiten Nederland op ons jaarlijkse “culi-stedentrip”. Je kan wel zeggen dat ik een echte foodsnob ben geworden. Al is mijn eeuwige guilty pleasure gewoon een goede hamburger…en bitterballen…met rode wijn…
Maar daarnaast ben ik ook een gezondheidsfreak en doe ik in mijn vrije tijd een opleiding tot voedingsdeskundige. Lekker én gezond eten is een van mijn grootste uitdagingen. 
Over deze passie wil ik graag gaan schrijven. Ik heb wat ideeën op de plank liggen, maar ik vind het helemaal leuk als jullie vragen hebben op het gebied van voeding, op welke manier dan ook. 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below