Fashionable grannie

31 jaar nadat je een dochter op de wereld hebt gezet, pas waardering krijgen voor je smaak, style en gevoel voor fashion.

Kiki draagt niks wat oma niet heeft goedgekeurd of niet heeft uitgezocht voor haar. Zoals Kiki zelf altijd zegt: Oma weet precies wat ik mooi vind & wat lekker zit.
Jij zoekt en koopt altijd alleen maar lelijke kleding voor mij mama!

Oké, ik geef toe, het doet zeer!

Het is echt niet leuk als mijn 6 jarige snotaap (die ik potverdorie met bloed zweet en tranen zelf op de wereld hebt gezet) dit tegen mij zegt.
Oma op haar beurt geniet van dit podium die haar kleindochter eigenhandig voor haar getimmerd heeft.

Zo was ik laatst een rondje SALE shoppen met mijn moeder.
Ik vond voor Kiki een plaatje van een jas, waarvan ik zeker wist: Deze heeft de Kiki WAUW factor. Mijn moeder bevestigde nog even dat het inderdaad een plaatje van een jas is. Net toen ik met de eer wilde strijken omdat ik eindelijk zelf (met een klein beetje hulp van oma) iets had uitgezocht waar ik Kiki´s hartje mee kon verblijden, gebeurde er het volgende:

Kiki pakt de jas uit…
Kiki`s ogen beginnen te stralen en ze roept verrukt WAUW, deze jas is echt ZO mooi
Kiki kijkt mij aan
Kiki ziet trots in mijn ogen
Kiki vraagt met ogen die vuur willen spugen: Mama, heb jij deze jas voor mij uitgekozen? Hij is namelijk blauw (Kiki haat blauw)!!!!

“Ik haal adem maar durf nog eventjes niets te zeggen”

………………………………………………………………………………………………………………

Oma zegt: Kiek mooi he? Heb ik voor jou uitgekozen!

Kiki`s ogen beginnen te stralen en ze roept verrukt WAUW, deze jas is echt ZO mooi

Hoera voor oma!!!

Oma doet er een schepje bovenop en zegt: Mama had een jas voor je uitgekozen, maar die was serieus zo lelijk Kiek, dat ik heb gezegd: Laat mij maar een mooie jas voor Kiki uitzoeken, dan loopt ze tenminste niet voor gek!
Kiki zegt: Oma jij weet het beste wat mooi is.

Heus weet ik wel, dat oma hiervan stiekem een beetje geniet, want eindelijk na 31 jaar krijgt ze waardering voor haar smaak en style (Ik trok vroeger ook liever niet aan wat mijn moeder had uitgezocht).

Als Kiki eventjes niet kijkt, krijg ik een lieve samenzwerende knipoog van mijn moeder. Ze heeft mij zojuist behoed voor een ritje terug naar de winkel.

Regelmatig moet ik nog aanhoren hoe warm haar jas is & hoe blij ze er mee is. Ze laat de kans niet liggen om er ook nog achteloos even achteraan te zeggen: Heeft oma voor mij uitgezocht, lief he!

Mam, je verdiend alle eer. Bedankt dat je mij op dit succes mee laat liften.

-xxx- Carolien

carolien

Even voorstellen: Ik ben Carolien, 31jaar,
mama van Kiki (6), Luuk & Ties (1,5), stiefmoeder van Nienke (17)en Jeroen (18). Sinds 2011 getrouwd met Jeffrey (leeftijd onbekend).
Daarnaast ben ik 32uur per week werkzaam als begeleider C, op een arbeidscentrum voor verstandelijk gehandicapten.
In mijn blogs neem ik je mee op reis door mijn leven, mijn gezin.
Vertel ik je over mijn mood swings, kippendrift, dagelijkse struggels. Over het eenling, en tweeling moederschap, en tot slot over de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen en stiefkinderen.
Veel lees plezier. 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";