Five little monkeys

En dan staat het kinderfeestje van Kiki op de agenda.

De tijd gaat te snel!! 6 jaar alweer!

Zoals elke prachtige mama weet, dienen voorbereidingen van een kinderfeestje nauwkeurig te gebeuren. Hoeveel kindjes? Wie mogen er mee? Wat gaan we doen? Wanneer gaat we dit doen? Waar gaat het plaats vinden? Tot hoe laat? Met of zonder eten? Thuisbrengen of op laten halen?
Dit lijken op zich simpele vragen, totdat je over bovengenoemde vragen gaat debatteren met een 6 jarige. Good luck with it!

Ik zal jullie de samenvatting van dit debat besparen!
We doen beide wat water bij de limonade & nemen een besluit.
Vier vriendinnetjes, monkeytown (indoor speelparadijs), de maandag na haar verjaardag, tot 18.00u, met eten en thuisbrengen.

Helemaal tevreden ben ik niet met deze uitkomst & Kiki deelt mijn mening. Het liefst zouden we beide, alle kindjes uit haar klas hebben uitgenodigd. Ik citeer Kiki: Mama ik vind het niet zo leuk, dat niet alle kindjes mee kunnen. Het zou voor alle kindjes toch leuk zijn als ze een uitnodiging krijgen!
EENS! Helaas is het logistiek en financieel niet haalbaar. Maar het blijft een gevoelig puntje!
Herkenbaar mama`s?

Eindelijk is het dan zover, de schoolbel gaat… 5 hele blije meiden kijken ons aan. Ze hebben er zin in, en dat stemt ons gerust.
Na een warm onthaal in de schatkamer, waar Kiki haar eigen cadeautje mag uitkiezen, lopen de meiden in polonaise een dol gezellige middag tegemoet.
Incl. onbeperkt koude limonade , ijsje, frietjes en/of poffertjes met als klapper een zakje snoep mee naar huis.

Het is heerlijk vertoeven, binnen is de temperatuur aangenaam. Door de zomerse temperaturen buiten is er geen kip te bekennen in de speelhal. Wat het rustig en overzichtelijk maakt.Papa en mama nemen plaats en de meiden vermaken zich!

Achterover leunen en genieten maar…..
Totdat papa ook een sprong waagt….. Jef (for ever young) neemt een flinke aanloop en tot groot plezier van de meiden springt hij het luchtkasteel op. Maar er schiet iets in zijn rug verkeerd. Ik heb medelijden maar gier het uit….Iets met eigen schuld!

Onze o zo rustige middag vliegt voorbij, wij schakelen weer over op de overleef stand. We moeten door! Ik gooi Jef bij ons in de wijk de auto uit, zodat hij met de fiets nog net voor sluitingstijd de tweeling van het KDV kan ophalen.
Ik rij verder om de 5 little monkeys, 1 voor 1 veilig bij hun prachtige mama`s & papa`s af te leveren.
Als ik in mijn spiegel kijk, zie ik op de achterbank één van de meiden met een verdwaald knuffeltje van de tweeling, al duimend met een grote glimlach achterover hangen. Missie geslaagd!


Wanneer Kiki s `avonds in het grote bed ligt. Kruipen wij naast haar en vragen, zoals elke avond voor het slapen gaan.

* Wat vond je het aller, aller stomste vandaag?
* Het aller aller stomste vond ik: Dat ik mijn enkel heb VERZWAKT, toen ik met papa van de glijbaan ging. Luid Kiki`s antwoord.

* Wat vond je het aller, aller leukste vandaag?
* Het aller aller aller aller leukste vond ik: Dat het zo gezellig was, met de meiden. Owja en dat ik zoveel leuke cadeautjes heb gekregen. Mama..? Ja Kiki. Eigenlijk vond ik alles leuk!

Ze kan niet wachten tot morgen. Want morgen kan ze na school met haar cadeautjes spelen. Ik kan ook niet wachten tot morgen, want dan kan Kiki haar nieuwe haar- accessoires in naar school.
Wat zou ze zelf graag dragen!

Benieuwd geworden naar deze accessoires? Zie: www.ezeltjestrikje.nl

-xxx- Carolien

Even voorstellen: Ik ben Carolien, 31jaar,
mama van Kiki (6), Luuk & Ties (1,5), stiefmoeder van Nienke (17)
en Jeroen (18). Sinds 2011 getrouwd met Jeffrey (leeftijd onbekend).
Daarnaast ben ik 32uur per week werkzaam als begeleider C, op een arbeidscentrum voor verstandelijk gehandicapten.
In mijn blogs neem ik je mee op reis door mijn leven, mijn gezin.
Vertel ik je over mijn mood swings, kippendrift, dagelijkse struggels. Over het eenling, en tweeling moederschap, en tot slot over de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen en stiefkinderen.
Veel lees plezier

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";