Foutje bedankt…

#momlife 

Waarom worden kinderen tegenwoordig niet geboren met een een chip? Zo eentje die je draadloos kunt koppelen aan je smartphone. Die met één druk op de knop razendsnel te downloaden is via de app of playstore. 
Zo’n app die voorzien is van heel veel extra functies zoals: Timernotificaties thermometer alarm Draadloze verbinding en een Batterij die levenslang mee gaat. Herinneringen & 5000 GB geheugen waar alles in bewaard kan worden. 

Zeg maar een soort extra externe harde schijf voor mama’s, zodat ze NOOIT meer iets vergeten of kunnen missen. 

Hoe komt het nou dat ik mezelf dit heb afgevraagd de afgelopen week?
Nou het zit dus zo: Tot mijn grote ergernis had de tweeling (zo dacht ik) iets nieuws bedacht om mij te zieken. Continu begonnen ze hun schoentjes uit te trekken. Bloed irritant, want dat geintje heeft mij heel wat verloren uren gekost! Ik deed weinig anders meer dan ze steeds weer opnieuw hun schoenen aantrekken. 
De “het is maar een fase mantra” begon zich alweer af te spelen in mijn brein. 
Zelfs de juffies van het kinderdagverblijf was het opgevallen. Één van de juffies vond de moed om mij te zeggen dat de heren op het kdv ook wel HEEL vaak hun schoenen uit trokken. 

En zomaar ineens…. midden in de overgang van werk naar huis & middenin de gezellige chaos op het kdv viel (Ping ping) het kwartje! 
Ik haalde de binnen zool uit de sneaker van Ties en liet hem zijn voetje erop zetten….JA HOOR, NATUURLIJK een maatje of 2 te klein gok ik. Zomaar ineens! Wanneer was dat gebeurd? 
Hoe kon dat waar zijn?
Zo vlak voor pakjes avond, ik moest nog zoveel doen & regelen. Dit kon er ook nog wel bij. Ik checkte mijn telefoon of deze nog wel aanstond en keek of ik wel voldoende ontvangst had. Ergens tijdens de drukte van de afgelopen weken, moet ik een melding op mijn beginscherm en in mijn berichtencentrum hebben gemist. 

 *Ping Ping* —> klink hier om deze melding te lezen <— “Tweeling voetjes gegroeid. Schoenen bijna te klein. nieuwe kopen” 
Geen SHOEty call, geen melding, geen alarm, geen herinnering. Niets helemaal NIETS had ik ontvangen/gezien. 
Recent vertelde iemand mij iets over omdenken. Ik maakte meteen van de gelegenheid gebruik om deze situatie bij de horens te pakken en eens eventjes lekker te gaan omdenken! Eigenlijk kwam dit heel goed uit. Jahaahaaaa dit kwam heel goed uit. Al dagen kon ik niets bedenken wat ik de heren zou kunnen geven op pakjes avond. Laat staan dat ik iets kon bedenken dat opa en oma aan de heren cadeau zouden kunnen doen.Nu had ik dus meteen een perfect sint cadeau! En zo geschiede. 

Ties is zo blij dat hij de hele dag roept: NIEUWE NIEUWE NIEUWE NIEUWE KIJK NIEUWE en als het tijd is om naar bed te gaan, dan zegt hij zijn schoentjes gedrag alsof het de laatste keer is dat ze elkaar zullen zien. Luuk is overigens ook heel gelukkig met zijn nieuwe pata’s. Hij wil ze niet meer uit! 

Eind goed al goed. Zo zie je maar: alles komt altijd weer op zijn pootjes terecht! Al zou zo’n chip met bijgeleverde app soms best handig kunnen zijn 😉 


-xxx- Carolien 

carolien

Even voorstellen: Ik ben Carolien, 31jaar,
mama van Kiki (6), Luuk & Ties (1,5), stiefmoeder van Nienke (17)en Jeroen (18). Sinds 2011 getrouwd met Jeffrey (leeftijd onbekend).
Daarnaast ben ik 32uur per week werkzaam als begeleider C, op een arbeidscentrum voor verstandelijk gehandicapten.
In mijn blogs neem ik je mee op reis door mijn leven, mijn gezin.
Vertel ik je over mijn mood swings, kippendrift, dagelijkse struggels. Over het eenling, en tweeling moederschap, en tot slot over de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen en stiefkinderen.
Veel lees plezier. 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";