Gastblogger Michelle

Wat leuk dat ik mij als gastblogger van dit mooie platform voor Prachtige Mama’s mag voorstellen aan jullie!

Ik ben Michelle, ik dateer uit 1982 en geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Sinds 2012 ben ik getrouwd met Wilfred. In 2010 werden wij voor het eerst ouders van onze dochter Noi en in 2013 mochten we daar onze zoon Lev aan toevoegen.

Ondanks dat wij lange tijd het gevoel hadden dat ons gezin compleet was, begon het de afgelopen 2 jaar toch weer te kriebelen. En het mocht zo zijn, eind 2018 bleken we opnieuw zwanger te zijn.

Wat fijn, we worden een gezin van 5……

Op 14 januari j.l. brachten wij een bezoek aan de verloskundige. Ja hoor, inderdaad zwanger….van een tweeling wel te verstaan!!!! Slik!!

Zoals jullie wellicht zullen begrijpen belanden wij in een rollercoaster van emoties en belevingen. Als gastblogger neem ik jullie graag mee in mijn ervaringen van de afgelopen maanden en van de periode die gaat komen. Want deze maand mogen wij onze tweeling gaan verwelkomen in ons gezin!

Ik hoop dat jullie meelezen met onze avonturen!

Liefs Michelle
(je kunt mij ook volgen op mijn eigen account. Neem je een kijkje op mijn Facebook? Klik dan hier. 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";