Gelukkig hebben we de foto’s nog

Dat moment waarop je in bed de slaap niet vatten kunt en in je telefoon door 1000 foto`s heen scrolt. Gewoon opzoek naar wat vermaak. Je hoeft niet eens zover terug te scrollen of er komen vakantie kiekjes voorbij. Vakantie denk ik, zijn wij op vakantie geweest?
Owja! wij zijn op vakantie geweest. Man dat voelt als een eeuwigheid terug, ik was het zelfs bijna vergeten.

Een simpel rekensommetje vertelt mij dat het pas 4 weken geleden is. De tijd vliegt voorbij!

Wat erg dat ik dan nu al stiekem fantaseer over weekendjes weg, weekje bij de open haard in een knus vakantie huisje, lange zomer avonden in Italië. Ik moet bekennen dat ik van de week al heb gegoogeld op zomervakantie 2019! Wat erg!

De vakantie foto`s van 4 weken terug brengen een glimlach op mijn gezicht. Die ontspannen snuitjes van mijn kinderen verwarmen mijn hart.
Ik gniffel opnieuw om lollige vakantie verhalen en anekdotes. Elke foto brengt mij weer even terug naar die fijne plek in dat bos.
Waar de tuin van het huisje was omheind en waarin een mega trampoline stond, het animatie team dat mijn kinderen elke dag aan het lachen heeft gemaakt, de dikke knuffels van Bollo, de wijntjes in de tuin & poepen naast een paddenstoel (ik zie nu vraagtekens in jouw ogen, zie foto voor verduidelijking 😉 ) 

Wat hebben wij het goed gehad!
Nu het huisje weer aan kant is.
De drie kleinste fris gewassen in bed liggen.
De twee oudste (helaas voor ons) weer naar hun moeder terug zijn.
Morgen groep 3 op Kiki wacht.

Als de vakantie dan ECHT voorbij is, wordt het hoog tijd dat ik voorpret ga beleven aan het brainstormen over DE zomervakantie van 2019. Ik verheug mij nu al op; donkere herfstachtige avonden vol met onstuimig weer & kou, waarin ik voorpret ga beleven. Onder een warm dekentje op de bank met een mok thee zoeken, plannen & boeken van onze aankomende zomervakantie.

Ik wens u allen dit zelfde genot, zo kunnen wij er met elkaar weer een jaar tegen aan!

Omdat de voorpret minstens zo leuk is als de vakantie zelf!

-xxx- Carolien

carolien Even voorstellen: Ik ben Carolien, 31jaar,
mama van Kiki (6), Luuk & Ties (1,5), stiefmoeder van Nienke (17)
en Jeroen (18). Sinds 2011 getrouwd met Jeffrey (leeftijd onbekend).
Daarnaast ben ik 32uur per week werkzaam als begeleider C, op een arbeidscentrum voor verstandelijk gehandicapten.
In mijn blogs neem ik je mee op reis door mijn leven, mijn gezin.
Vertel ik je over mijn mood swings, kippendrift, dagelijkse struggels. Over het eenling, en tweeling moederschap, en tot slot over de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen en stiefkinderen.
Veel lees plezier. 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";