Een heerlijk avondje met het pakjesavond-spel!

Nog een paar weekjes geduld en dan is het weer zover…het heerlijke avondje! Hoewel het altijd een enorm drukke tijd is, vind ik het echt zo’n onwijs leuke periode! Mijn kinderen zijn nu 7 en 5 jaar en vorig jaar herkende mijn dochter een medewerker van de BSO. Dat is geen echte Piet hoor zei ze; die helpt alleen maar met de drukte. Ik ben dus reuze benieuwd hoe het dit jaar gaat. Misschien wel de laatste keer dat zij er nog helemaal in mee gaat. En dus besluit ik om dit jaar extra uit te pakken…….

Maar over dat uitpakken gesproken. Vertel eens eerlijk. Hoe gaat dat bij jullie thuis?Hier zijn ze in ieder geval niet te houden…En ik snap het ergens ook wel. Je moet als kind al een hele dag wachten tot het heerlijke avondje dan eindelijk begint. Dan schrik je jezelf een hoedje wanneer er op de deur wordt geklopt.Je hartje gaat tekeer van al die cadeaus voor je neus. En dan wordt er ook nog van je verwacht dat je geduldig je cadeaus open maakt. Best een lastige opgave voor die kleintjes!Maar voor ons en de opa’s en oma’s is het helemaal niet leuk als ze binnen 5 minuten klaar zijn. Kan dat niet anders???Ik mocht het Pakjesavond-spel van Van Kaat uitproberen. Het spel belooft dat het een heerlijk avondje wordt en dat de kinderen dmv spelletjes langer zoet gehouden worden. Er zijn verschillende opdrachten die ze moeten doen en als ze dit goed uitvoeren dan mogen ze een cadeautje open maken. Ideaal!Zo is er meer tijd en ruimte om even op elkaar te wachten. En geeft het wachten ze juist plezier. Het spel begint met een brief van Sinterklaas.Ik weet zeker dat ze daar al aandachtig naar zullen luisteren.En dan bevat het spel een aantal opdrachten. Je kunt hier zelf een aantal uit kiezen en/of schrappen naar gelang het concentratievermogen van jouw kinderen. Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, maar een tipje van de sluier;

samen leuke Sinterklaas liedjes zingen- heel veel leuke spelletjes met iets lekkers in de hoofdrol- en cadeaus uitpakken wordt extra moeilijk gemaakt doordat je wanten moet dragen Nou ik weet zeker dat mijn kinderen helemaal in een deuk zullen liggen. Vooral als de opa’s en oma’s ook iets geks moeten doen! Zo wordt het een heerlijk avondje voor ons allemaal! Dus ik vind het pakjesavond-spel echt een aanrader. Ik kan in ieder geval niet wachten om het spel straks met ons allen te spelen. Vol verwachting klopt mijn hart.

Lijkt het jou ook leuk om het pakjesavond spel te spelen? Kijk dan snel op de site van Van Kaat en bestel vandaag nog het spel. Je hebt nu nog alle tijd om alles goed voor te bereiden. Ik wens jullie heel veel plezier en alvast een heerlijk avondje. Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below