Herfstlakjes. Welke van deze 4 MOET jij hebben?

In een eerder artikel praatte ik jullie al bij over de herfst- en winter trends op het gebied van make-up voor aankomend seizoen. Natuurlijk mogen ook mooi gelakte nagels niet ontbreken.

Deze herfst zie je weer veel metallic, chrome en holografische lak. Dit samen met herfstkleuren geeft verrassende combinaties. Bij H&M kwam ik deze lakjes tegen en ze gaven me direct een herfstgevoel. De kleuren doen me denken aan die gekleurde bladeren die je in de natuur tegenkomt als de herfst in volle gang is. De lak is voor €4,95 per stuk bij H&M verkrijgbaar. Wat ik van deze nagellak vind lees je hieronder.Sweet talk

Dit noem ik nou een herfstige koraalkleur. In de zomer, als ik een bruiner kleurtje heb op mijn handen, ben ik gek op felle koraalkleuren. Toch staat die kleur me in de herfst en winter minder mooi, en ook past de kleur minder goed bij een herfstgarderobe. Dit kleurtje van H&M is daarom een perfecte overgangskleur naar een nieuw seizoen en maakt het afscheid van mijn favoriete koraal iets minder moeilijk. De kleur is melkig en dekt eigenlijk in één laag. Op de foto draag ik twee lagen, dat doet de kleur net even wat beter uitkomen.Russet Spice

Ik vind het zo knap hoe merken iedere keer weer namen bedenken voor hun lakjes. Het is H&M dit keer goed gelukt een naam te bedenken die de kleur van de lak perfect omschrijft.Dit kleurtje is roestig, maar doet me ook denken aan pompoen, en kruiden als kaneel en kruidnagel. De lak bevat een zeer fijn gouden glittertje waardoor de kleur een metallic look krijgt.Eenmaal op mijn nagels valt de glans me mee, en dat maakt dit kleurtje erg draagbaar! De kleur past goed bij het okergeel dat je aankomend seizoen veel in de mode tegenkomt! Ook deze lak dekt in principe in één laag, maar op de foto draag ik twee lagen.Purpleheart Pearl

Dit lakje is de paarse variant van Russet Spice. De zeer fijne gouden glitterdeeltjes zorgen voor een parelmoerachtige glans en afhankelijk hoe het licht erop valt ontdek ik verschillende tinten paars, mooi! Wederom een goede dekking. Voor het mooie draag ik twee lagen op de foto.Jewel Beetle

Ken je die zwarte kevertjes met zo’n blauw, groen glanzende rug? Dat is waar deze kleur me aan doet denken. Dat moeten de naamgevers van dit lakje ook hebben gedacht.Dit is de lak met de meeste bling bling van het stel. De kleur bevat een iets grovere koper/gouden glitter. Het licht zorgt ervoor dat je verschillende kleuren ziet, oranje, groen, paars, donkerroze, wauw! Ik ben onder de indruk! Deze kleur dekt wel het minst van allemaal. Ik had van deze lak echt twee lagen nodig om het effect te krijgen dat je in het potje ziet.

Deze lak zou ook mooi staan over een zwarte of zeer donkerpaarse basis. Ook een fijne bijkomstigheid, de lak is makkelijk te verwijderen. Je hebt wel eens van die glitterlak die je met geen mogelijkheid meer van je nagels krijgt, dat heeft deze lak gelukkig niet!

Wow H&M heeft me blij verrast. Ik ben normaal meer van de duurdere lak, maar deze lak doet zeker niet onder voor grote merken. Het kwastje brengt fijn aan en de substantie van de lak is perfect, niet te dun of te dik. Om nagelverkleuring te voorkomen (vooral bij donkere lak) start ik altijd met een basecoat, een gewone blanke lak voldoet prima. En om te zorgen dat ik lang plezier heb van mijn lak breng ik een topcoat over de twee lagen kleur aan.

Laat die herfst maar komen! Voor welke kleur ga jij?Liefs,Juliette (ook leuk om te lezen; 3 make-up trends

beauty blogger

Hoi! Ik ben Juliette (38), samenwonend en mama van Julia en Teun. In het dagelijks leven ben ik Finance Manager bij een bedrijf in de Life Sciences branche.Ik heb een heimelijke liefde voor make-up en alles wat met beauty te maken heeft. Op dit platform deel ik graag mijn tips, musthaves, de laatste trends en nog veel meer op beautygebied!

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below