In de spotlight; Bilitis|Studio Bieb


Hoi hoi, ik ben Bilitis.
Moeder van een dochter (11) en twee zoons (10 en 6), getrouwd en creatief. Ik sta al bijna 19 jaar voor de klas, sinds ik kinderen heb doe ik dat parttime. Ongeveer een jaar of 4 geleden ben ik begonnen met dingen te maken en dat resulteerde uiteindelijk in de webshop Bieb-a-Boo. Daar verkoop ik cadeautjes voor juffen & meesters, houten gezinnetjes, Dopperstickers tot aan kaartjes en cadeautjes voor baby’s.

Omdat ik dingen maken toch wel erg leuk vind en dit wil delen, ben ik dit schooljaar begonnen met het geven van creatieve workshops met Vive la Bieb. Sinds een kleine 2 maanden bestaat Studio Bieb, onder deze naam maak ik oa de kleurplaten die je gratis kunt downloaden en steeds populairder worden. Mijn droom is om uiteindelijk van mijn eigen bedrijf te kunnen leven.

De vrolijke kleurplaten kun je hier gratis downloaden. Leuk als je een kijkje neemt op mijn site.

Vrolijke groet, 
Bilitis | Studio Bieb

p.s. lijkt het jou ook leuk om hier een keer met jouw bedrijf in de spotlight te staan? Stuur dan een mailtje naar: rachel.78@live.nl En wie weet kunnen we samenwerken. Liefs, Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";