Mengen maar!

Heb jij dat ook?Dat je favoriete foundation in de winter eigenlijk een tikkie te donker voor je is?

Of krijg je in de zomer een lekker kleurtje in je gezicht, maar is je foundation dan juist weer te licht? Ik heb de oplossing voor je!

De HEMA foundation colour drops.De druppels zijn er in twee kleuren en zijn verpakt in mooie glazen flesjes met een pipetje om de druppels goed te kunnen doseren.

Met de witte druppels maak je je foundation naar eigen wens lichter, met de donkere druppels maak je je te lichte foundation donkerder. De druppels zijn niet geparfumeerd en dermatologisch getest.

Ik probeerde beide kleuren uit en had eerlijk gezegd niet heel hoge verwachtingen, maar ik ben blij verrast!

De druppels hebben een structuur die gelijk is aan mijn foundation, niet te vloeibaar en ook niet te vast. Het pipetje werkt handig en je kunt zoveel of zo weinig toevoegen als je wil. Ook mengen de druppels goed met mijn foundation.

Op foto 1 heb ik mijn te lichte Laura Mercier foundation een paar tinten donkerder gemaakt.

Op foto 2 maakte ik mijn iets te donkere Lóreal foundation een tikkie lichter.

Ook op je gezicht merk ik niet dat er iets door mijn foundation vermengd is. Wow, wat een topspul! En dat voor maar €4,-! Mengen maar ladies!

Liefs,Juliëtte 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";