Mindfulness. Wat is het eigenlijk? En is het ook iets voor jou?

Belle Vie…. ‘Mooi leven’…

Wens jij jezelf ook een mooi leven?  

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie..Mijn naam is Delina Overdijk en ik ben sinds januari 2016 j.l. gestart met mijn Mindfulness praktijk ‘Belle Vie’. Het bedenken van de naam voor mijn eigen praktijk was nog niet zo makkelijk. De namen; Happinezz.. Beleef…Eigenwijs.. zijn de revue gepasseerd. Nee, dat paste niet bij mij! Ineens was de naam er… ‘Belle Vie’. De uitspraak alleen al, en dan ook nog eens de betekenis: Mooi leven! Dat is wat bij mij past.. ‘mooi leven’. Niet altijd heb ik dit ervaren, maar nu des te meer! Door de dingen te doen die bij mij passen en te geloven in mijn dromen durf ik hardop zeggen dat ik een “mooi leven’ heb. Dit komt mede door mijn grote liefde en mijn 2 allerliefste dochtertjes Liva en Ella (2 en 1 jaar).

Om met de dingen bezig te zijn die mij blij maken word ik dagelijks geïnspireerd en gemotiveerd om voor mijn praktijk ‘Belle Vie’ te werken.

Ik geef Mindfulness trainingen aan verschillende doelgroepen:

Volwassenen

Mama’s

Zwangeren

Kinderen (& in het onderwijs, individueel, of tijdens naschoolse opvang)

Werknemers bij bedrijven

D.m.v van mijn trainingen geef ik de mensen (jong en oud) inzicht en

handvatten om nog meer uit het leven te halen. Ik leer ze om

aandacht te geven aan de momenten die er NU zijn, meer geluk laten

ervaren, een betere balans te krijgen in een vaak hectisch leven. Hoe ze met

piekermomenten en stress om kunnen gaan, meer rust kunnen ervaren, meer

plezier hebben en vooral durven te leven vanuit hun hart!

Dat is mijn passie, dat is waar ik blij van word!!

Ook ik ben een moeder van 2 prachtige meiden; Liva en Ella. Liva is 2 jaar

(bijna 3) en Ella onze jongste is 16 maanden. Je kunt je dus

voorstellen dat het nogal ‘druk’ is bij ons thuis 😉 Ik noem het altijd ‘gezellig

druk’. Het is voor mij persoonlijk iedere dag weer een dag vol met

uitdagingen; veel lach momenten, liefde, knuffels en kusjes maar ook

dagen met tranen en snottebellen, vieze luiers, irritaties, ongeduld en stress

momenten en niet te vergeten een ontploft huishouden!

Mindfulness loopt als een rode draad door mijn leven waardoor ik nog meergeniet van de kleine dingen van alledag en meestal goed kan omgaan metalle uitdagingen die ik ervaar tijdens de ‘gezellig drukke’ dagen met mijn 2meiden. Ook al beoefen ik mindfulness, iedere dag word ikweer uitgedaagd om vooral goed met mijn ongeduld en de stressmomenten om te gaan zodat ik mijzelf niet verlies in ‘the heat of themoment’!    

Wil jij ook een mindful mama zijn op elk moment van de dag?

Dan heb ik een goede tip..Doe de dingen waar je energie van krijgt. Pak pen en papier en schrijf maareens op waar jij positieve energie krijgt. Toen je nog geen mama was deedje misschien dingen die je erg leuk vond om te doen en waar je energie vankreeg? Of misschien zijn er dingen die je heel graag wilt doen maar nooithebt gedaan. Ga voor jezelf na welke dingen dit zijn en ga het DOEN, ookal lijkt het vaak onmogelijk. En voila.. de eerste stap is al gezet 😉

Ik deel dus ook de mening/uitspraak van Rachel “Ik denk namelijk dat jenooit een Prachtige Mama kunt zijn zonder goed voor jezelf te zorgen’.

Met veel plezier geef ik jullie mama’s nog meer verhalen en tips over hetleven als moeder en hoe mindfulness ook jou kan helpen in je dagelijksleven. Daarnaast heb ik o.a. ook leuke en praktische tips over hoe jemindfulness kunt inzetten bij je kind(eren). Ook de zwangere lezers kunnenleuke en fijne tips verwachten!

Als je nog meer informatie wilt hebben over de trainingen die ik geef dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op de website: www.bellevie.nu

Tot de volgende blog 😉

-x- Delina

Ik wens iedereen een mooi leven!

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";