Mr. Anti Snurk

Vorige week plaatste ik al een poll om even te peilen wie van jullie “last” heeft van een snurkende man. De uitkomst was niet heel verrassend, maar liefst 67 % van jullie gaf aan hier last van te hebben. Een enkeling bleek zelf de snurker te zijn!

Niet zo’n gekke uitkomst wanneer je weet dat maar liefst meer dan een derde van Nederland snurkt. Het kan soms echt extreme vormen aannemen. Ik ken verhalen waarbij partners gedwongen worden om de nacht op de logeerkamer door te brengen, omdat vrouwlief anders geen oog dicht doet.

Enorm vervelend dat snurken, maar hoe wordt het nu eigenlijk veroorzaakt? In de meeste gevallen komt het doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert. Tijdens het slapen ontspannen je spieren zich namelijk en zakt je onderkaak naar beneden. Dit belemmerd de luchtwegen en dat veroorzaakt trillingen. Het geluid dat de trillingen veroorzaken noemen we snurken.

Nu lijkt het verbannen van je partner naar de logeerkamer misschien DE oplossing, maar dat kan toch eigenlijk niet de bedoeling zijn. Gelukkig is de oplossing dichtbij!
Haal Mr. Anti Snurk in huis en jullie kunnen weer beiden heerlijk in 1 ruimte slapen. Mr. Anti Snurk is een anti-snurkbeugel. Deze verhelpt snurken doordat de beugel je onderkaak tijdens het slapen in positie houdt of zelfs iets naar voren dwingt. Hierdoor wordt de luchtweg vrijgehouden en is het snurken dus verholpen. Dat klinkt als de ideale oplossing toch?

Mr. Anti Snurk

Nu mocht ik de Mr. Anti Snurk zelf uitproberen, maar ik heb geen snurkende man! En dus vroeg ik aan een goede kennis om hem voor mij te testen. De anti-snurkbeugel is eenvoudig zelf op maat te maken. Het was wel even wennen om met de beugel in te gaan slapen. Je moet het dus wel even een paar dagen de kans geven. Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor en genieten nu dus van een optimale nachtrust.

Klinkt bovenstaand verhaal jou als muziek in de oren? Ben je het zat om in de nacht steeds wakker te liggen? Let dan goed op.
Ik mag namelijk 2 Mr. Anti Snurk verloten onder mijn volgers! Doe je ook mee? Plaats dan een reactie onder het Facebook bericht. En vertel me waarom jij hem nou moet winnen. De winnaar maak ik dinsdag bekend.
Dubbel kans maken??? Laat je partner dan ook mee doen op de pagina van prachtige papa’s!

Veel succes allemaal.
Op naar een goede nachtrust.

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";