Nieuwe gastblogger; Joyce

Ik ben Joyce 32 jaar en sinds 6 jaar getrouwd. Samen met mijn man heb ik 2 jongens van 5,5 jaar en 4 jaar oud en ons 3e kindje is pas geboren.

Fotograferen doe ik al heel lang, uiteraard begonnen als hobby, toen ik 16 was mijn eerste camera gekocht na een zomer 12 uur per dag werken, super trots was ik toen, toen heb ik het fotografie-virus opgelopen. In eerste instantie wat kiekjes schieten op vakantie en in de buurt, door omstandigheden (verhuizingen, opleidingen etc) is fotografie op de achtergrond geraakt en heb ik een tijd niet veel mee gedaan. Toen ik mijn huidige man heb leren kennen en er meer ritme in mijn leven kwam ben ik het weer gaan oppakken, eerst een opleiding gedaan aan de fotovakschool. Daarna volgde een flinke zoektocht naar de juiste locatie!

Bovendien had ik duidelijk nog niet mijn passie binnen de fotografiewereld gevonden..totdat…..ik het verzoek kreeg om een pasgeboren baby op de foto te zetten en dat…..dat was liefde op het eerste gezicht, wat ontzettend moeilijk is het om zo’n fragiel klein mensje op de foto te zetten. Maar wat onwijs mooi, het was een vonk die oversloeg en alles viel op zijn plaats.DIT is wat ik moet doen, DIT is waar ik naar op zoek was al die tijd!

Van het één kwam het ander en voor ik het wist had ik bijna iedere week wel een kleintje in mijn studio.Afgelopen december zijn wij verhuisd naar een groter huis voor ons gezin, in dit huis heb ik in het verlengde van mijn huiskamer een ruimte ingericht voor mijn fotografie. Hier fotografeer ik de allerkleinste maar ook grotere kindjes. Gezinnen doe ik het liefst buiten, de dynamiek is zoveel mooier buiten met een gezin.  Ik heb enorm veel leuke ideeën die ik nog wil uitvoeren, dus ga het nog druk krijgen 🙂

Ik fotografeer voornamelijk newborn, sitters (kindjes rond de 9 maanden), Cakesmash (kindjes die 1 jaar of 2 jaar oude worden met taart). vanaf oktober ga ik ook starten met zwangerschapsfotografie buiten en wil ik mini-sessies organiseren (herfst en winter/kerst) buiten en binnen.

Daarnaast heb ik sinds kort ook een nieuwe Facebook pagina geopend om spulletjes die ik zelf maak/naai te verkopen. Dit zijn met name kledingstukken die gebruikt kunnen worden voor fotosessies (dus accessoires die andere fotografen kunnen kopen) maar ook niet-fotografen kunnen deze spulletjes aanschaffen. ​https://www.facebook.com/joycerewijkfotografie/​​​Voor jullie Prachtige Mama’s zal ik regelmatig een blog schrijven over mijn werk en natuurlijk mooie foto’s met jullie delen!Kun je niet wachten tot het volgende blog? Neem dan alvast een kijkje op mijn site: http://www.joycerewijkfotografie.nl/Liefs,Joyce

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";