Nieuwe gastblogger; Silvie

“Wat een eer dat ik mij als gastblogger mag voorstellen op dit bijzondere platform voor Prachtige Mama’s.

Alweer ruim 11 jaar geleden ben ik -als geboren Westlandse- naar Zoetermeer verhuist voor mijn liefde. Mijn man Sebastiaan en ik zijn inmiddels 9 jaar getrouwd. Als moeder van 2 dochters van 9 en 7 jaar, loop ik regelmatig tegen de dagelijkse onzekerheden van het moederschap aan. Het lijkt me dan ook leuk om zo nu en dan ook wat privé struggles met jullie te delen.

Ik geniet van het leven met mooie en bijzondere mensen om mij heen. Wijntjes drinken met vriendinnen, lekker eten, fijne muziek. Geluk zit voor mij in de kleine dingen, zo kan ik intens genieten van een knuffel van mijn twee meisjes of van een heerlijke strandwandeling met mijn man.

Silvie in een notendop;

Vrolijk – steenbok – dochter(s) – fotografie – 1981

mama – geduldig – positief – fanatiek – getrouwd

emokip – liefde – lippenbalsem – chocolade – genieten 

Apple  zus – newborn – Zoetermeer – nieuwsgierig

zomer – eerlijk – behulpzaam – toetjes – baby’s

enthousiast – puur – passievol – roze – daglicht – strand

Rituals –muntthee – wijntjes – Instagram – zon – Westland

Na de geboorte van mijn eigen meiden, is bij mij pas het besef gekomen hoe waardevol beeld materiaal eigenlijk is. Want wat gaat de tijd mega snel! Ik weet nog zo goed dat ik optimaal genoot van mijn zwangerschappen, best wel een beetje op zag tegen de bevalling, maar het allemaal maar over me heen ging laten komen. Nu denk ik: “Had ik me maar meer verdiept in alle mogelijkheden rondom de geboorte van een kindje”.

Hoe gaaf zou het zijn als ik mijn meiden nu kon laten zien hoe ik straalde toen ik ze voor het eerst zag? Of hoe papa verliefd uit zijn ogen keek toen hij zijn dochter(s) voor het eerst vast hield?Deze herinneringen maak ik nu voor andere Prachtige Mama’s (en papa’s), omdat ik me maar al te goed realiseer dat deze tijd nooit meer terug komt.De beelden die je mee (terug) nemen naar dat bijzondere gevoel dat je op dat moment had, zijn de meest waardevolle beelden! Mijn hart maakt een sprongetje van het creëren van deze bijzondere herinnering!

Ik neem jullie graag mee in mijn wereld van geboorte en newborn fotografie. Wat zouden jullie leuk vinden om te lezen?

Wil je alvast meer van mijn werk zien en lezen? Kijk dan op www.BySilvie.nl en check de blogs;)

Liefs Silvie

Silvie

(Deze foto is gemaakt door Lisenka L’Ami )

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below