Ode aan de Hema!

Het is inmiddels alweer even geleden en ik ben langzaam van de schrik bekomen.

HEMA staat te koop. Wat?! Te koop ja. Eigenaar Lion Capital kondigde ruim een maand geleden aan de mogelijkheden tot verkoop van de keten te onderzoeken. Hoewel de resultaten sinds de overname door Lion Capital in 2007 elk jaar aantrekken leidt de keten nog steeds verlies.Echt? Hoe dan?

HEMA is ongeveer mijn favoriete winkel. Ondergoed voor de kinderen, tissues en wattenschijfjes, kaarsen en kussenhoezen, beddengoed en sokken. You name it en ik koop het bij HEMA.Af en toe eens zo’n heerlijke halve rookworst (oh zo slecht), en in de zomer dobber ik op mijn tompouce luchtbed rond.Het nieuwe klantenpas systeem met bijbehorende app vind ik briljant. Punten sparen, coupons inwisselen en superblij zijn met het gevoel dat je een koopje hebt gescoord.

Daarom vind ik het tijd voor een ode aan HEMA.

De oer Hollandse keten waar ik trots op ben. HEMA mag niet verdwijnen! Ren dus de aankomende weken allemaal naar HEMA en sla je favoriete producten in. Gewoon. Voor dat steuntje in de rug dat HEMA verdiend.

Wist je trouwens dat ze ook heerlijke beautyproducten hebben? Hieronder mijn drie favorieten.1. Het HEMA hand spa handmasker (3,-)

Dit is typisch zo’n product waarvan je moet weten dat het fantastisch is (en waar het ligt trouwens, ik zocht me een ongeluk) anders zou je het nooit kopen.Neem er echt even de tijd voor. Een ideaal moment is vlak voordat je gaat slapen.In de verpakking zit een setje handschoenen met verzachtende shea boter. Trek ze aan over schone handen en laat ze 15-20 minuten intrekken. Verwijder de handschoenen en masseer het restant van de crème lekker in je handen. Je handen worden er heerlijk zacht en gehydrateert van. Ideaal tijdens de gure herfst en winterperiode waar ik wel kan blijven smeren met handcrème. Oh ja het masker kun je vinden bij oa. de nagellakremover en nagel- en handproducten.

2. De douchemousse van HEMA (3,50)

Ik ben gek op de douchemousse van Rituals, maar om die nou als standaard doucheschuim te gebruiken, daar vind ik ze echt te prijzig voor.Laatst ontdekte ik de HEMA douchemousse en dat is dus een prima alternatief voor elke dag. In tegenstelling tot de gelachtige substantie van de Rituals mousse die pas in schuim verandert als het in aanraking komt met water, is de HEMA douchemousse meteen een rijk stevig schuim.Er is een standaard lijn, maar HEMA brengt ook regelmatig een limited edition uit.Aangezien ik een sucker ben voor limited editions heb ik de nieuwste meteen gehaald.De zwart, gouden verpakking doet chique aan, en de geur is lekker zwaar en een beetje mannelijk. Ook hoort er een bodymist bij die ik natuurlijk niet kon laten liggen.Deze douchemousses zijn trouwens ook een prima middel om je kinderen onder de douche te krijgen. “Jongens we gaan douchen met slagroom!”.

3. Hello Mirror Guess My Age oogcrème (4,50)

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";