Pakjesavond aftelkalender 2018!

Zaterdag is het zover, dan komt die lieve Sinterklaas weer naar ons kleine landje. Er breekt een drukke, maar oh zo gezellige tijd aan!
Hoog tijd om je huis in Sinterklaas sferen te brengen.

Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn heeft Prachtige Mama’s ook dit jaar weer een fantastische aftelkalender voor jullie klaar staan. Super handig om te gebruiken. En zo is het voor je kindjes gemakkelijk te volgen hoeveel nachtjes het nu nog slapen is!
Dit jaar is de aftelkalender ontworpen door Marleen van Traktatiepret. (neem eens een kijkje op haar site voor de ALLER-LEUKSTE traktaties )
En wat is hij onwijs leuk geworden! Ik weet zeker dat dit zorgt voor heel veel blije kinder gezichtjes. Hartstikke bedankt hiervoor Marleen!!! Wij gaan hem snel printen en ophangen en dan…kan het aftellen beginnen. Ik wens jullie heel veel voorpret toe. Laat je in een reactie weten wat je van de kalender vindt?

Je kunt hem hier gratis downloaden.

Veel plezier er mee.
Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below