Pimp my belly!

Ben je zwanger of iemand in je omgeving? Let dan nu even goed op!
We hebben allemaal wel eens gehoord van een gipsafdruk van je zwangere buik. Hartstikke mooi zo’n gipsen aandenken aan je zwangerschap, maar het kan nog veel mooier.

De Prachtige Mama’s die mij al een tijdje volgen die weten dat ik ook jarenlang deze buiken heb gemaakt. Gipsafdrukken die ik op verzoek bewerkte met mozaïek. Inmiddels ben ik hier mee gestopt om mij volledig te focussen op dit platform. En toch….ik zal altijd een zwak houden voor deze mooie afdrukken.
Het is zo’n ontzettend mooi, tastbaar aandenken aan je dikke buik. Een prachtige blijvende herinnering.

Ik was dan ook blij verrast toen ik benaderd werd door Kelly van Pimp my belly. Ook Kelly heeft de liefde voor de gipsbuiken ontdekt.
We maakten een afspraak en ik mocht een kijkje nemen in haar persoonlijke atelier. Kelly liet mij vol trots haar kunstwerken zien. En kunstwerken dat zijn het echt. Je kunt aan elke buik zien dat er met veel liefde, passie en toewijding aan gewerkt is.

Het leuke aan het werk van Kelly is dat elke buik uniek is. Ze maakt nooit 2 maal dezelfde buik.
Door goed te luisteren naar haar klant voelt zij aan welk soort buik er aan de muur moet komen.
Zoveel mensen, zoveel wensen en dat is maar goed ook. Het is juist leuk om de verschillende smaken van al die mama’s in de buiken terug te zien.
Het kan heel sober. Neutraal. Maar het kan ook helemaal over de top met bloemen en veel bling,bling. Net waar je voorkeur naar uit gaat. Neem eens een kijkje op de Facebook-pagina van Pimp my belly en laat je verrassen door de oneindig veel mogelijkheden. Welke buik spreekt jou het meeste aan? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus ben je zwanger en zoek je echt een uniek aandenken aan je zwangerschap neem dan eens contact op met Kelly. Dit kan via haar Facebook pagina; klik hier. 
De afdruk kan bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving gemaakt worden. Meestal bij een termijn van ongeveer 34 weken.
De kosten zijn afhankelijk van het gipsmodel en welke afwerking je kiest. Wanneer je mailt met Kelly krijg je een passende offerte van haar.
Wat ook een optie is; een dubbele buik afdruk. Zo kun je goed zien hoe je buik in een aantal weken nog gegroeid is:


Babyshower
Organiseer jij voor een vriendin, je zus of die ene lieve collega een babyshower? Denk er dan ook eens aan om een gipsafdruk cadeau te doen. Zo geef je de aanstaande mama echt een bijzonder aandenken.

Ik hou er van als iemand met zoveel passie haar werk uitvoert. Mocht je een gipsafdruk overwegen, dan kan ik je echt aanraden om dit door Kelly te laten doen. Ik weet zeker dat ze ook voor jou een PRACHTIG exemplaar kan maken.
Het scheutje liefde dat zij de buiken geeft laat ze stuk voor stuk stralen!

 

Liefs,
Rachèl

( Dit blog is een samenwerking tussen Pimp my belly en Prachtige Mama’s, maar mocht het je ontgaan zijn; ik ben echt een fan! )

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";