Reigerpop

Reigerpop is een redelijk nieuw festival binnen de stadsgrenzen van Vianen.

Voor het 2e jaar op rij storten Jeff en ik ons samen met vrienden in dit feestgedruis. Na een paar drankjes ben ik overgeschakeld van standje houten Klaas naar standje dancing Queen (althans ik heb genoeg moed verzamelt om een paar bewegingen te maken). Overal bekenden en gezellige mensen. Ik hou ervan!

Ik kom mijn oude achterbuur meisje tegen, we begroeten elkaar met een dikke knuffel. Ze roept meteen: heerlijk he even gewoon Tamara en Carolien i.p.v. mama! Ze haalt de woorden uit mijn mond!
Niet veel later begroet ik een collega tweeling mama met een dikke knuffel, ze giert het uit, als ik zeg dat zij het nog beter voor elkaar heeft. Zij heeft namelijk zelfs oppas geregeld voor haar man! Even een avond uit haar bol met vriendinnen. Beetje mee lallen met Nederlandstalige artiesten en ook vanavond weet ik de polonaise subtiel te ontwijken.

Super handig trouwens dat ze op dit festival het geniale idee hebben gehad om de wc rollen buiten de toilethokjes op te hangen aan de buizen van de party tent. Zo vallen ze niet in de nattigheid. Groot nadeel is echter wel dat iedereen dus BUITEN de wc hokjes al papier moet pakken. Om je dood te schamen! Zeker als je denkt vlug een aantal velletjes te trekken en er dan zo onopvallend mogelijk mee, een vrij hokje in te vluchten. Maar je raadt het al….. geen hokje vrij. Sta je daar dus met je fatsoenlijke gedrag op een hokje te wachten met een paar velletjes wc papier in de hand. Ben stiekem blij dat ik in de haast niet heel veel papier heb gepakt, waardoor iedereen zou kunnen denken dat ik lekker ga zitten kakken!
Blijk ik dus ook nog eens voor niets met het papier in de hand te hebben gestaan, een prachtige collega mama verteld mij dat er in de hokjes zelf ook gewoon wc papier hangt.

Okè waar hangt die bananasplit camera?

Het nachtleven valt zwaar, ondanks mijn middag dutje eerder die dag. Ik krijg zowaar spierpijn in de beentjes van het hossen en langzaam begint het vocht zich op te hopen in mijn enkeltjes en handen. Ik sta serieus een paar keer te gapen. Toch ik geniet me suf!

Het festival is rond 00.30uur afgelopen en ondanks dat ik de volgende dag om 10.00uur op het hockeyveld moet staan, denken Jeff en ik nog niet aan naar huis gaan. We gaan deze avond uit volop benutten. Dus hup samen op de fiets richting kroeg, want daar brand nog licht!

The morning after worden wij wakker in de realiteit. Er is dus iets ergs aan de hand! Blijken wij toch een heftige bier allergie te hebben. Waarvan de symptomen echt zo vervelend zijn.

Droge mond, bonkende hoofdpijn, lood in de benen, wankel op de pootjes, overgevoeligheid voor fel licht, verminderde eetlust en extreme na dorst. Gelukkig verdwijnen deze symptomen met een beetje zelf liefde. Ik haast mij dus met koffie to go en een boterham uit het vuistje richting hockeyclub.

Oke ik geef toe: Ik speel de sterren niet van de hemel vandaag. Maar dat doe ik eigenlijk nooit, dus wat dat betreft valt het geen mens op 😉

-xxx- Carolien

carolienEven voorstellen: Ik ben Carolien, 31jaar,
mama van Kiki (6), Luuk & Ties (1,5), stiefmoeder van Nienke (17)
en Jeroen (18). Sinds 2011 getrouwd met Jeffrey (leeftijd onbekend).
Daarnaast ben ik 32uur per week werkzaam als begeleider C, op een arbeidscentrum voor verstandelijk gehandicapten.
In mijn blogs neem ik je mee op reis door mijn leven, mijn gezin.
Vertel ik je over mijn mood swings, kippendrift, dagelijkse struggels. Over het eenling, en tweeling moederschap, en tot slot over de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen en stiefkinderen.
Veel lees plezier. 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";