Review Alan Red t-shirts

De lente hangt in de lucht. Nog even geduld en dan kunnen we straks weer heerlijk in een t-shirtje naar buiten. Kun jij ook niet wachten?

Van Hemd voor Hem ontving ik een 2-pack Alan Red t-shirts. Fijne t-shirts van mooie kwaliteit en met een perfecte pasvorm. Die nu dus ook al heel goed te dragen zijn onder een mooi overhemd.
Het model van de foto staat het shirt natuurlijk fantastisch. Maar geloof mij; ook als prachtige papa kom je hier heel goed mee voor de dag!
Mijn eigen man mocht natuurlijk ook passen en is heel blij met deze t-shirts als toevoeging aan zijn garderobe.

De Alan Red t-shirts hebben een hoogwaardige kwaliteit en verschillende pasvormen. Ideaal om als onderkleding te dragen, maar zoals ik al zei straks ook perfect op een leuke jeans of korte broek. De shirts zijn gemaakt van katoen, ademend en hebben een maximale vochtopname. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de sportschool, maar dat is wat mij betreft zonde.

Soms is less more
Een goede jeans in combinatie met zo’n hagelwit shirt. Ik vind dat heel erg mooi. Tja die mannen hebben nou eenmaal niet zo veel poespas nodig als wij.

Ze zijn via Hemd voor Hem eenvoudig online te bestellen. Er is volop keuze in pasvorm, ronde hals of V-hals en is wit toch geen favoriete kleur, dan zijn er ook andere kleuren mogelijk. Kijk even op de site en je hebt ze echt binnen no-time in huis. Er zijn wijdere modellen, maar ook getailleerd en zelfs extra getailleerd. Zo kies je jouw ideale pasvorm.

Ergernis…
Zo’n shirt dat steeds uit je broek kruipt. Ook verleden tijd, want de shirts zijn er ook in extra lang.

De man in huis is nogal kritisch op zijn kleding, maar deze t-shirts van Italiaanse komaf zijn zeker weten een blijvertje.
Hij gaat sowieso voor wit. Hoewel donker blauw vast de volgende aanvulling zal worden.

Neem eens een kijkje op de site en vertel me; welk model is jullie favoriet?

Liefs,

Rachèl
( Dit blog is een samenwerking tussen Hemd voor Hem & Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below