Review & Winactie Denksport

Na het leuke kleurblok en puzzelblok van Denksport mocht mijn dochter nu de woordzoekers uitproberen! Nu is dit iets wat zij heel graag doet. Lekker gezellig op de bank. Even geen drukte, alles aan de kant en dan lekker even puzzelen. Een fijn momentje voor mijn drukke spring-in-het-veld om even tot rust te komen.

Ook gaat de Woordzoeker elke week mee naar het zwembad. Super handig tijdens de zwemles van de jongste. Kan ik lekker koffie drinken en kletsen met een vriendin terwijl Isis woorden zoekt. Super handig ook om mee te nemen. Klein boekje en een pen. Meer heb je niet nodig. De Sudoku die vond ze nog een beetje moeilijk en die ligt in de kast. Die gaan we over een tijdje samen nog eens uitproberen. Dat puzzelen niet alleen maar voor volwassenen hoeft te zijn, blijkt wel uit de populariteit van Denksport Junior. Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten. Zo zijn ze al puzzelend nog goed bezig ook!

denksport

De Woordzoeker + Sudoku zitten nu in een speciaal pakketje. Bestel je Mijn eerste Woordzoeker dan krijg je nu Mijn eerste Sudoku er gratis bij. Je vindt deze leuke, leerzame boekjes in de winkel of bestel ze online; ​klik hier. (ook leuk als schoencadeautje….)

WINACTIE ! Ik mag van Denksport 2 van deze leuke pakketjes (woordzoeker + je 1e sudoku) verloten onder “mijn” Prachtige Mama’s. Wat moet je hier voor doen? Like mijn pagina.

Laat een reactie achter onder het bericht op Facebook.Duimen maar.Ik maak de winnaar woensdag bekend. Succes allemaal. Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";