Romantiek ten top; dichtbundel Jij.

Volgende week is het Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar. De dag die zich bij uitstek leent om weer eens te strooien met een flinke dosis confetti van liefde en romantiek.
Voor mij is het de dag om diegenen waar ik van hou te laten weten hoe speciaal ze voor mij zijn. En daarmee niet alleen mijn partner, maar zeker ook mijn kinderen en mijn ouders.

Valentijnsdag. De dag om de liefde te vieren!

Dat kan met een bloemetje, een klein cadeautje of met mooie woorden. Woorden recht uit het hart. Woorden over de liefde en hoe bijzonder het is om de liefde (opnieuw) te vinden.

Noem mij een romanticus. Een dreamer, maar ik hou hier enorm van. Mooie woorden op papier, die gevoelens bij je weten op te roepen.
Schrijver Michèl Admiraal weet als geen ander zijn gevoelens om te zetten tot gedichten. Als weduwnaar met twee opgroeiende pubers en een drukke baan was het geloof in de liefde een hele tijd zoek.

Tot hij haar vond. Een nieuwe liefde.

En dat inspireerde hem om de liefde te beschrijven in al haar facetten. Alle fasen die bij een nieuwe verliefdheid horen werden opgeschreven. En met behulp van Petra van Bloemendaal, voorzien van prachtige illustraties. Dit alles resulteerde in een prachtige gedichtenbundel met maar liefst 20 liefdesgedichten. Ze gaan over de beloften die je maakt en de herinneringen die je samen opbouwt. Om het spannend te maken zijn een paar gedichten in het Engels geschreven en één in het Frans, de ultieme taal van de liefde.

Mooi om cadeau te doen, maar zeker ook een waar cadeau voor jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje. Bestellen kan via de link. Dan heb je jouw ultieme Valentijns cadeau tijdig in huis.

Laten we de liefde vieren. Wie ga jij verrassen….

Liefs,
Rachèl
(dit blog is een samenwerking tussen De Koningsboekerij en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Ik ben druk, extreem ongeduldig, eigenwijs, gevoelig & enorm ambitieus. Verder heb ik een hardnekkige oorbellen verslaving. Ik ben de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. En dat maakt mij elke dag waanzinnig gelukkig. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below