Similasan Hooikoorts Oogdruppels

Het is weer wat eerder licht. De temperaturen zijn hoog voor de tijd van het jaar. En aan alles voel je… de lente hangt in de lucht!
Heerlijk. We gaan weer meer naar buiten en verheugen ons op het heerlijke seizoen dat bijna voor de deur staat.

Vanwege de milde winter hangt er helaas nog meer in de lucht. En zo kan het zijn dat je nu begin maart al vreselijk last kunt hebben van hooikoorts verschijnselen. Hooikoorts als allergische reactie op pollen of stuifmeel is een veelvoorkomend probleem. En het kan je behoorlijk belemmeren in je dagelijks functioneren.

Klachten:
* Gezwollen ogen
* Geïrriteerde ogen
* Jeukende ogen

Heel vervelende klachten waar een Prachtige Mama natuurlijk niet op zit te wachten. Heb jij ook last van jeukende en branderige ogen zodra grassen, planten en bomen weer beginnen te bloeien? Dan ben jij een van de 800.00 Nederlanders ( ja ik helaas ook) die kampt met deze klachten. Gelukkig is er iets aan te doen. De natuurlijke Similasan Hooikoorts Oogdruppels pakken jouw klachten aan, zodat jij weer volop van de lente kunt genieten.

De voordelen van de Similasan Oogdruppels:

  • Snel effect bij droge en geïrriteerde ogen
  • Hydrateert en kalmeert
  • 3 maanden houdbaar na opening
  • Alleen de beste natuurlijke bestanddelen
  • Je zicht blijft altijd helder
  • Eenvoudige druppelaar, te gebruiken zonder hulpmiddelen
  • Te gebruiken in combinatie met contactlenzen
  • Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit


Je vindt de druppels bij je drogist. Wil je meer informatie? Kijk dan even op deze site.
Hopelijk ben je snel van die vervelende klachten af. Ik ben in ieder geval blij dat ik ze al in huis heb.

Liefs,

Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Similasan en Prachtige Mama’s )

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below