Snelle beauty-tips voor drukke mama’s!

Even voorstellen:

Mijn naam is Angela Jansen en ik ben een gelukkige mama met drie geweldige mannen in mijn gezin. De oudste is 42 jaar. Mijn steun en toeverlaat! De middelste wordt in oktober alweer 6 en de jongste is nu 11 maanden. Aangezien ik inmiddels al 15 jaar ervaring heb in een parfumerie, wil ik jullie meenemen in: “The magic of beauty”!

Echte schoonheid zit vooral niet aan de buitenkant, maar helaas is dit wel de eerste indruk. En wie wil nu een vermoeid ogende indruk maken? Na de geboorte van ons jongste wonder, werd ik me weer heel bewust wat al die slapeloze en doorbroken nachten met je doen. Fysiek dacht ik een marathon gelopen te hebben (niet dat ik weet hoe dat voelt, maar dat stel ik me er dan bij voor). De spiegel vertelde me gelijk dat ik mijn kast met wondermiddeltjes eens moest open trekken. En dat deed ik! Tip nummer 1: Waar gaan we beginnen? Wat dacht je van een goede “wallen verdwijn s.v.p. in 3 minuten crème”. Daar heeft Clinique met een geweldig product, een goed en betaalbaar antwoord op. Clinique Pep start eyecream. Oké, niet in 3 minuten, maar in een kwartier is het echt minder gezwollen, gladder en perfect als basis voor make-up. Want alleen met een oogcrème red ik het tegenwoordig niet meer!

Tip nummer 2: Dus na deze hulp in de “ontzwelfase” neem je een highlighter. Dit kan van verschillende merken een verrassend goed resultaat geven, maar mijn advies dit keer is de highlighter van BE Creative make up.

Deze Perfect&Reflect Highlighter Pen geeft licht en definitie aan je gezicht. De combinatie van parel en verhelderende pigmenten verbergen oneffenheden en geven een prachtige kleur en naadloze dekking.

Dit product is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten. Laat je hierin goed adviseren, want de kleur zal de doorslag geven of je er stralender gaat uitzien. Deze pen is zeer makkelijk doseerbaar en plaatselijk te gebruiken. Dit kan zowel onder of over je foundation ennnnnn zelfs zonder foundation!!!

Voilà! Ook stap 2 is in een korte handeling zo gepiept (wat ook zal moeten met kinderen aan je broekspijp, huilend op de achtergrond, of klimmend op tafels en stoelen).

Tip nummer 3:Als laatste dit keer een echt zomeritem! Want ben eerlijk, hoe lang krijg je de tijd om lekker verantwoord te bruinen? Lees: Stil te zitten met een factor op je benen, waardoor je verantwoord bezig bent, maar het nog langer duurt voordat je benen offwhite zijn? Niet dus! Daarom dit fantastische product waardoor je al “boterhammensmerend” bruin wordt:

Ik hoor je denken: “Word ik dan niet oranje?” “Geeft het geen vlekken?” “Dat stinkt altijd zo”. 3x NEE!

Dit product meng je met je favoriete (geparfumeerde) bodylotion. 3 tot 6 druppels mengen en aanbrengen. Dit kan ook met je zonbeschermings- en aftersunprodukten gemengd worden, waardoor je gegarandeerd en al na 1 dag lekker gebruind bent. Clarins heeft er nog een aloë-vera extract aan toegevoegd, waardoor je huid beter gehydrateerd en dus zacht en soepel gehouden wordt. Er is een versie voor het lichaam en een apart product om te mengen met je dag- of nachtcrème.

Zo kunnen we na de laatste vakantieweken met een frisse blik en gebruinde huid weer aan het werk. Maar voor nu wens ik jullie nog een fijne vakantie!! ( mochten jullie net als ik nog vakantie hebben).

Groeten Angela

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below