Tip! After Summer Boost…

Beste beauty addicts, en voor diegene die het nu nog niet zijn, lees verder en je wordt het……

Ten eerste bedankt voor jullie leuke reacties op mijn eerste blog. En niet te vergeten: Alle aankopen die hier uit voort zijn gekomen!

De vakantie is voorbij en onze huid heeft nu absoluut een after summer boost nodig. Hoe gaan we dat doen? We beginnen met een fantastisch product van Filorga. Over dit merk kan ik jullie nog veel meer goeds vertellen, maar dit keer de aandacht voor:

Yessss!!!! In een paar woorden: Een super zachte, gladde en frisse huid die klaar is voor het extra goed opnemen van je serum of dag- en nachtcrème. Na al die zon is je huid vaak wel wat bruiner, maar ook wat grauwer en/of ruwer. Dit handige 2 in1 product, drukke moeders, laat een resultaat na van een schoonheidsbehandeling; en dat in 10 minuten!  Hoe werkt het? Stap 1: Breng het product aan op de droge (gereinigde) huid en masseer het ongeveer 1 minuut in en vermijdt hierbij de oogzone. Dit is het exfoliërende gedeelte, wat je huid zo glad gaat maken.Stap 2: Laat het product met rust en je zal zien dat er een zachte schuimlaag ontstaat. Dit is het masker waarvan je de actieve werking onmiddelijk voelt. Dit is het gedeelte waarbij het masker zuurstof “vangt” waardoor je huid zo zacht gaat aanvoelen en je huid weer “wakker” maakt. Want dat kunnen je kinderen dan weer niet, je HUID wakker maken :)!!Stap 3: Na een paar minuten zal je zien dat in het masker luchtbelletjes zullen verschijnen. Het witte schuim lost vanzelf op. Als dat gebeurd is mag je het met veel water afspoelen.

Hoe handig is dat? Een scrub en masker in 1 potje! En het resultaat is echt de 10 minuten “ik sluit mezelf even op in de badkamer” waard. En dat gaan we dan 1 tot 3x per week doen.

Volgende week aandacht voor een all in one-er!!!

Groeten Angela

Mijn naam is Angela Jansen en ik ben een gelukkige mama met drie geweldige mannen in mijn gezin. De oudste is 42 jaar. Mijn steun en toeverlaat! De middelste wordt in oktober alweer 6 en de jongste is nu 11 maanden. Aangezien ik inmiddels al 15 jaar ervaring heb in een parfumerie, wil ik jullie meenemen in: “The magic of beauty”!

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below