Tip; leuk voor de juf!

Nog maar een paar weekjes naar school en dan staat de zomervakantie alweer voor de deur. De dagen vliegen voorbij, dus wat je nu al kunt regelen zou ik zeker alvast doen. Lijstjes maken en dan lekker doorstrepen wat je al geregeld hebt.

Bedankje voor de juf!Ik vind het zelf erg leuk om de juf (of meester) aan het einde van het jaar te bedanken voor de inzet. De kinderen mogen dan zelf iets knutselen, maar ik vind het ook een sport om daarnaast iets origineels te geven. Vaak ga ik zelf aan de knutsel, maar dit jaar zag ik zo iets leuks!!!Dat ik dit gewoon ga bestellen. 

Oorbellen Een lief kaartje met daarop een leuk paar oorbellen. Verpakt in zo’n mooi glazen buisje. Dat is toch een super leuke verrassing voor die lieve juf! Welke is jouw favoriet? 

Just a tipDeze leuke bedankjes kun je bestellen bij Monique. Monique is een Prachtige, onwijs creatieve mama die ik ken uit Limburg. Dit blog is dan ook niet gesponsord, maar gewoon een leuke tip! Een tip die ik graag met jullie deel. Je kunt ze bestellen via de Facebook-pagina. Klik hier voor de link. Of neem een kijkje op de website; klik hier. Met welk exemplaar ga jij de juf verrassen? De prijs is 6,95 en ze kunnen ook verstuurd worden…Laten jullie me weten wat je van deze tip vindt?! Liefs,Rachèl 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below