Tip; Tiny Rituals voor je baby.

Zelf ben ik helemaal gek op alle producten van Rituals. Heerlijk al die lekkere luchtjes…Ik gebruik het onder de douche, in bad en ik heb verschillende potten staan van die heerlijke bodycrèmes. Hield ik het eerst nog bij de “wite”lijn ( Sakura ). Inmiddels ben ik ook aardig verknocht aan de “rode”lijn ( Ayurveda ). En laatst gaf ik mijn man een pot van de “oranje “lijn ( Laughing Buddha ) cadeau, maar deze is zo onwijs lekker dat ik die ook verplaatst heb naar mijn plankje op de badkamer. Sorry schat. Ik mag in deze winkel dus graag rondstruinen en lekker ruiken…En nu viel mijn oog dus op een nieuwe lijn; Tiny Rituals. Speciaal voor de allerkleinsten.

Ze hebben heerlijke bodylotion. Deze ultra milde en verzachtende body lotion is speciaal ontwikkeld voor de baby huid. Het verzorgt en verzacht de baby huid. Zoete amandelolie en verzorgende rijstmelk zorgen voor een extra milde en zachte verzorging. Met liefde gemaakt( en dat ruik je ), extra mild geformuleerd en rijk aan natuurlijke en biologische ingrediënten. En ook nog dermatologisch getest en hypoallergeen. Je moet echt eens gaan snuffelen bij de Rituals, want  het is verrukkelijk. Bij mij zijn ze inmiddels al uit de babyfase en moet ik oppassen dat vooral dochterlief er niet vandoor gaat met mijn lekkere body crèmes. Maar ze hebben ook een hele leuke Tiny Baby Rituals Gift Set. Dus vriendinnen kom maar op met die baby’s. Ik vind dit een heerlijk kraam cadeau! Dan weten jullie alvast wat jullie van mij krijgen!

Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";