Mijn tip van de week: Label-L

Waar Label-L voor staat:Label-L staat voor professioneel, eerlijk, puur en persoonlijk stijladvies dat jou laat stralen.

Een vriendinnenmiddag, een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon zin in een nieuwe hippe look? Wij verzorgen het voor jou en maken er een feestje van!

Met alle liefde komen wij naar je toe, maar wij nodigen je ook van harte uit om heerlijk te komen shoppen met een glas bubbels in de hand en lekkere bites on the side in onze spiksplinternieuwe showroom… enjoy the good vibe!  

Label-L: De naam Label-L is ontstaan vanuit mijzelf: de L van Linda met een stoer en vrouwelijk label.

Label-L creëert samen met jou de perfecte look voor een betaalbare prijs. Een passende & trendy outfit laat jou als persoon sprankelen. Dit is exact wat wij willen bereiken, happiness is the key! Gun jezelf die glow en stap zelfverzekerd de dag door. The sparkle? Die verdien jij, je mag er zijn! 

Nieuwsgierig geworden?Neem dan snel eens een kijkje op mijn site. En ontdek hoe Label-L ook jou kan laten stralen. Hierbij mijn contact gegevens:Showroom: Veldmaarschalk Montgomeryweg 45, 3769BH SoesterbergMobiel: 06-48403922Mail: linda@label-l.nlWebsite: https://www.label-l.nlLiefs,Linda

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below