Tof 5 jaar! En dat vieren ze met mooie prijzen…

Tof, dat hartstikke leuke winkeltje in de Raadhuisstraat, bestaat alweer 5 jaar! En al 5 jaar staan Mirella en haar team steeds klaar om ons Prachtige Mama´s van goede adviezen te voorzien. En dat kunnen deze dames als geen ander! Wanneer je binnenstapt bij Tof word je altijd perfect geholpen. Er is volop aandacht voor de klant. Je krijgt er goed en eerlijk advies en natuurlijk shop je er altijd een outfit volgens de laatste trends. Bij Tof vind je het allemaal!

En nu is de 1e mijlpaal van 5 jaar behaald. Gefeliciteerd lieve dames!
En Tof zou Tof niet zijn als dat niet uitgebreid gevierd zou worden met waanzinnig mooie prijzen! Houdt de pagina van Tof de komende dagen goed in de gaten, want er worden veel feestelijke prijzen verloot. En wie weet ben jij straks wel 1 van de gelukkigen.

Speciaal voor jullie Prachtige Mama´s is er ook een hele mooie prijs beschikbaar… Ik zal eerlijk met jullie zijn, want ik vind deze prijs zo TOF dat ik sterk overweeg om hem zelf te winnen!
Ik mag namelijk 1 van jullie gelukkig maken met een paar Ilse Jacobsen Regenlaarzen t.w.v. 159,95 euro. Prachtige, stoere 3/4 laarzen, zwart, licht gevoerd. Echt waar je gaat gewoon hopen op elke dag regen zodat je ze weer kunt aantrekken!
Met deze regenlaarzen maak jij op het schoolplein helemaal de blits!!! Kom maar door met al die herfstbuien.


Is deze prijs echt iets voor jou…doe dan mee.
Voorwaarden; natuurlijk LIKE je de pagina van Tof en van Prachtige Mama´s.
Plaats een felicitatie voor de dames van Tof onder mijn Facebook bericht en laat weten waarom jij deze laarzen graag wilt winnen.
Delen van het bericht is super en vergeet niet om al je vriendinnen te taggen. Zo kunnen zij ook kans maken.

De gelukkige winnaar maak ik vrijdag avond bekend.
Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Rachel

p.s. dit blog is een samenwerking tussen Tof en Prachtige Mama´s. Lieve Mirella onwijs bedankt voor deze toffe samenwerking x.

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below