Toffe winactie!

Hoera! De super leuke winkel Tof bestaat 4 jaar en dat is alle reden voor een feestje! Hartelijk gefeliciteerd meiden. Op naar nog veel meer mooie jaren.En wat nu zo leuk is; wij “Prachtige Mama’s” mogen mee feesten!!!

LBDJe kent het vast wel; de kasten van de kinderen die puilen uit, maar zelf heb je soms geen idee wat je nu weer moet aantrekken. Terwijl het toch ook onwijs leuk is om er als mama ook een beetje TOF bij te lopen! Wat iedere vrouw (dus ook jij mama) in de kast MOET hebben hangen is een LBD!Jazeker; een Little Black Dress!Hiermee grijp je nooit mis. Zo’n klein, zwart jurkje is echt geschikt voor iedere gelegenheid. En het is helemaal aan jou hoe je hem wilt stylen. Kies je voor een sportieve look en combineer je hem met een witte blouse en witte sneakers?Of ga je lekker voor chique met mooie pumps en een geklede blouse?Welke set heeft jouw voorkeur?

Like, Deel & Win! Ik mag 1 van jullie Prachtige Mama’s blij maken met dit fantastische zwarte jurkje van het merk Esqualo. Zoals je op de foto’s ziet mocht ik hem al even proberen en ik ben overtuigd. Deze MOET ook aan mijn garderobe toegevoegd worden!Wat moet je doen:Natuurlijk like jij de pagina van Tof en van Prachtige Mama’s. Laat een reactie achter onder het bericht op Facebook. Delen=Lief Dan duimen maar….Volgende week zondag maak ik de winnaar bekend.

Kijk vanaf morgen regelmatig op de pagina van Tof, want er zijn meer gave prijzen te winnen en bovendien regent het kortingen! Veel succes allemaal. Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below