***Traktatie-tip***Luchtballon***

Toen mijn dochter laatst ging trakteren op school ivm haar 6e verjaardag. Bedacht ik deze leuke DIY ( Do It Yourself ) traktatie. Toegegeven; het is even werk….aangezien het keer 32 moest. Maar dan heb je wel een gave traktatie en een super blij kind ( althans bij mij ). Nadeel is dat zoonlief dit ook wel erg leuk vond en deze ook wil als hij 4 wordt!!! Om deze traktatie te maken hoef je echt geen knutsel-koningin te zijn. Echt niet. Je moet wel even geduld hebben en er de tijd voor nemen.

Wat heb je allemaal nodig?* Bekers ( karton of plastic )* Rietjes ( gekleurd )* Aardbeien* Druiven* Lolly * Masking Tape ( gekleurd )* Ballonnen ( ik haalde ze opgeblazen en al in de feestwinkel ). Tipje mijnerzijds….

Werkwijze:* Was al het fruit. Dit deed ik de avond van te voren. De kroontjes liet ik nog even op de aardbeien. Bang dat ze anders zacht werden. Het “ontkronen” was wel een gigantische klus.* Neem een beker en 3 rietjes. Knip het buigzame deel van het rietje af. * Plak de 3 rietjes met de masking tape vast op de beker.* Neem een ballon en plaats deze tussen de rietjes.* Plak de ballon vast aan de rietjes met doorzichtig plakband ( ivm de wind. Misschien niet nodig    bij mooi weer).* Vul de bekers met het fruit ( natuurlijk wat je kind zelf lekker vindt )* Ik deed er nog een lolly tussen om mee naar huis te nemen.

En klaar is je leuke traktatie. Ik vind deze zo leuk dat ik hem zeker nog een keer ga maken.Zelf een leuk traktatie-idee? Of ga je deze ook maken? Leuk als je het laat weten.Veel knutsel plezier.Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";