Verantwoord zonnen met Vichy!

Van Vichy kreeg ik de vraag of ik voor hun 2 producten wilde testen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. De vakantie naar Ibiza stond er aan te komen. De koffer was snel ingepakt met heerlijke zomerse items. Toffe sieraden & accessoires uit mijn eigen shop en daar was zeker nog een plekje tussen voor deze fijne producten. 

5 dagen de tijd om ze eens goed uit te proberen! 
Ik kreeg maar liefst 2 producten toegestuurd. 
De Vichy Capital Soleil SPF50 Multi-protection melk. Een zeer hoge multi-beschermende zonnemelk die je huid tegen UV-stralen beschermt en ook tegen zand, zout, chloor en wind. Waterbestendig dus! Hij is te gebruiken voor het gezicht en voor het lichaam. Ik besloot deze in mijn gezicht te gebruiken. 
De melk trekt snel in. Voelt niet plakkerig en ruikt ook nog eens heerlijk! Een heel fijn product. 

Het 2e product dat ik mocht ontvangen was de Vichy Capital Soleil SPF30 Spray Anti-dehydration. Deze spray heeft eveneens een hoge bescherming en is ook waterbestendig. Deze gebruikte ik voor mijn lichaam. Handig om je lijf in te sprayen. Even lekker uitwrijven en ook dit product trekt snel in en voelt niet vet op je huid. En ook deze heeft datzelfde lekkere geurtje! Je krijgt er onmiddellijk een relaxt vakantiegevoel van. 

Waar ik vroeger lekker ging “bakken” op het strand om maar zo bruin mogelijk te worden. Wil ik tegenwoordig vooral verantwoord zonnen! Een fijn product met een hoge bescherming, die je huid beschermt tegen de schadelijke UV-stralen. De producten van Vichy zijn mij zeer goed bevallen en gaan straks zeker weten ook mee naar Italië. 

Ben jij bekend met deze producten? Zoek je meer informatie of wil je ze ook bestellen kijk dan even op hun site; klik hier. 

Op naar een zonnige zomer! 

Liefs,
Rachèl 
(dit blog is een samenwerking tussen Vichy en prachtige mama’s) 

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s 
-X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";