Welke oliebol keurt dit leuke plan af…

In deze periode vliegen de oliebollen je om de oren. En overal krijg je de belofte dat ze echt DE lekkerste oliebol verkopen. 

Dus hoe kun je als bakker zijnde jezelf onderscheiden en er voor zorgen dat de inwoners van Alphen aan den Rijn kiezen voor jouw, unieke oliebollen? De jongens van Bakkerij Visser bedachten een heerlijk recept met verschillende variaties. Daarna lieten zij hartje zomer verschillende mensen hun oliebollen proeven om daarna tot DE ULTIEME SMIKKELBOL te komen! En wat waren ze lekker. Wij waren 1 van de gelukkigen die in korte broek konden smikkelen van de Smikkelbollen. Ik sprak destijds met Erik over zijn idee van een Mc Drive. Vanuit je auto kon je de smikkelbollen bestellen en lekker mee naar huis nemen. Gemakkelijker kunnen ze het je toch niet maken! Een ludiek en zeer origineel plan vond ik het. En echt super handig. Ik was dan ook voornemens om aanstaande zondag naar deze fantastische Mc Drive te rijden. En ik zou er meteen een leuke blog over schrijven, maar helaas…….

Een aantal zure bommen gooit roet in het eten en is bij de gemeente gaan klagen…..Met succes, want het leuke plan van Erik valt in duigen. De Mc Drive mag van gemeente Alphen,1 dag voor opening, toch niet door gaan! En dat vind ik een groot gemis voor Alphen.Jammer dat het jonge ondernemers met originele en ludieke ideeën zo lastig gemaakt wordt. Het had vast alle nieuwsbronnen gehaald. Zulke ideeën moet je juist een warm hart toedragen en koesteren. Het zijn zulke initiatieven die het dorpse Alphen eindelijk het imago van een stad kunnen geven! Voor mij is de Smikkelbol de ultieme oliebol tussen alle oliebollen. Morgenochtend plaats ik mijn bestelling. Ze worden ook nog gratis thuis bezorgt. En ik hoop dat ondanks deze tegenslag de verkoop gigantisch zal zijn. Kijk snel op hun facebook-pagina hoe je kunt bestellen. En geef die zure bommen het nakijken. Die Mc Drive gaat er vast ooit komen en dan sta ik als 1e in de rij!Hulde aan de originele ondernemer. Niet zuur worden. Wie het laatst lacht….. Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below