What´s in my bag…#part10Sabine

Of ik iets wil vertellen over de inhoud van mijn tas. Túúrlijk wil ik dat! Welke tas? Haha, want ja: wie heeft er nou maar één tas?
Nou goed, ik doe doe maar degene die ik het makkelijkst even meeneem. Past veel in en matcht met de meeste outfits.
Ik heb ‘m al een paar jaar, gekocht bij Manfield toen die nog in Alphen zat.

Wat zit erin?
Uhhmm: teveel, dat sowieso. Maar ja, da’s praktisch hè? Grijp je nooit mis.

Vlnr:
Een toilettasje van By Lauren Amsterdam, keer kado gekregen bij ‘t een of ‘t ander. Gezellig en handig. Over de inhoud hiervan kan ik een apart blogje schrijven.
Een tandenborstel, tandpasta, een flosje, zonnebrand, haarelastiekje, spiegeltje, reserve oorbellen, concealer, labello, kohlpotloodje, mascara en twee oaracetamollen. Kan er mezelf mee “redden” als ik mascara vergeten ben of oorbellen, maar ook collega’s die mij uitlachen dat ik altijd alles mee heb maken er soms dankbaar gebruik van!
 
Bonnetjes, foldertjes etc. Blijft altijd wel íets in mijn tas slingeren… daarom moet ‘ie ook regelmatig even “uitgemest” worden.
In mijn tas ook een zooitje pennen, accentueerstiftjes en zelfs een schaar(!). Tja, de pennen zijn zeer praktisch, de stiftjes ook, voor de niet-te-vergeten to-do’s na een vergadering. (Ik ben nog ouderwets van het opschrijven), maar de schaar kan ik eigenlijk niet verklaren.
Deo van Rituals: The ritual of dao. Heerlijk geurtje. Heb er ook de bodycrème van.
Mijn gezellige portemonnee is van MyWallit. Een ruime portemonnee met leuke kleurtjes leer! Genoeg plek voor heel veel pasjes, bonnetjes, kleingeld etc.
Het roze pakje zakdoekjes is van de HEMA: té leuk: verpakt als een tompoes!!
Dan twee lipstickjes: L’Oréal nr 342
en HEMA nr 30, deze twee gebruik ik het meest. Zonder lipstick ga ik eigenlijk nooit de deur uit.
Dan nog een tube’tje lipbalsem van de Rituals en een gratis tubetje handcrème met Aloë Vera erin: promotiedingetje van iZZ zorgverzekering.
Last but not least wil ik graag de aandacht vestigen op het sleutelhangertje dat ik onlangs van een stagiaire kreeg: zie haar FB-pagina https://www.facebook.com/verloskundeopzngambiaans/
Als je die verhalen leest besef je toch weer even heel goed hoe wij hier in Nederland niks te klagen hebben over de geboortezorg. (Moet toch weer effe afsluiten met iets werk-gerelateerds hè?)

En om het dan maar in de verloskunde te houden vind ik het ook leuk om twee collega’s te nomineren voor een kijkje in hún tas: prachtige mama’s Suzanne Kunst-Schanssema en Saskia Meijer!)

Liefs,
Sabine

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below