What’s in my bag? #part2Rachèl

Lieve Prachtige Mama’s,

Deze week mogen jullie ongegeneerd rondneuzen in MIJN tas!
Bedankt voor de nominatie Juliette. En ik wil graag mijn inhoud met jullie delen. Wellicht zitten er nog tips tussen. In ieder geval denk ik dat je me net iets beter leert kennen op deze manier. Ik heb vele, vele tassen, maar voor dit item heb ik gekozen voor dit exemplaar. Gekocht in Haarlem en nog brand new. Gekocht van het verjaardagsgeld van al mijn vriendinnen, dus zeker mijn lievelingstas. Hij is van Paul’s Boutique. Zwart met kobaltblauwe details. Je begrijpt dat hier nog bijpassende schoenen bij moeten komen 🙂

Nu de inhoud (van boven naar beneden en van links naar rechts).

damestas

 

  1. Absoluut op de 1e plek, maar niet op de foto; mijn mobiel! Totaal verslaafd aan mijn Samsung. Maar ik had hem nodig om de foto mee te maken.
  2. Portemonnee van Guess. Lekker groot. Handig voor al mijn pasjes. En guess what….altijd leeg!

3. Deo. Echt Hema. Altijd mee.

4. Zakdoekjes. Altijd handig. Vooral voor de kids die het anders aan hun mouw afvegen of aan mijn jas.

5. Spiegeltje + poedertje van de Hema. Even checken gedurende de dag of alles nog goed zit.

6. Spray van de Rituals. Heerlijk om gedurende de dag even op te sprayen. Ik hou er van om lekker te ruiken en van deze geur geniet ik echt. Toen ik nog klein was en bij mijn oma ging logeren kreeg ik van haar altijd een katoenen zakdoekje. Hierop spoot zij dan haar eau de cologne 1811 en dan kon ik lekker hieraan ruiken….Waarom? Geen idee? Maar hier is het dus ontstaan. Ik MOET altijd ergens aan ruiken, maar deze tik komt dus door mijn oma. Sta je dicht bij me…grote kans dat ik even aan je snuffel 🙂

7. Tandenstokers van Oral-B. Aangeschaft toen ik mijn slotjes beugel had, maar nu flos ik driftig verder. Onmisbaar in mijn tas.

8. Bon van mijn favo tuincentrum. Favoriete plek waar ik graag kom en mezelf wekelijks trakteer op een mooie bos bloemen.

9. Nagelvijltje. Klein en kapot. Hoog tijd voor een nieuwe. Onmisbaar, want ik haat haakjes aan mijn nagels. Even vijlen…klaar.

10. Blah, blah, blah. Onwijs handig doosje voor pasjes. Wanneer ik switch naar een kleinere tas stop ik hier mijn belangrijkste pasjes in. Ook zitten hier altijd mijn visitekaartjes voor Prachtige Mama’s in. Je weet nooit wie je tegen komt.

11. Smint. Voor een frisse adem na de koffie.

12. Rode lippenstift! Nog een item waar ik niet zonder kan. Rood fleurt je altijd op. Ben je een dag niet zo fris en fruitig dan doet zo’n rode lippenstift wonderen. Deze is van Estee Lauder. Vreselijk mooi, maar vreselijk duur. Op een zwak moment gekocht bij de Douglas. Potloodje voor een mooi lijntje is van de Hema. (nog zo’n favoriete winkel)

13. Notitieboekje + pen. Ook onmisbaar. In mijn hoofd is het nooit stil. Altijd ben ik bezig met nieuwe ideeën en dan vooral voor dit platform. Wanneer ik weer iets bedenk schrijf ik het in mijn boekje en maak er later een mooi blog van. Leuk detail is dat er in dit boekje staat of ik de getuige wil zijn op de bruiloft van een goede vriendin! Bijzonder en om nooit meer te vergeten.

14. Anta-flu snoepjes. Voor een frisse mond. Tegen een zere keel. Helpt ook prima bij een droge mond. Altijd bij me.

15. My bag in my bag. Dit is een klein handig tasje, die ik steeds meezeul. Hierin zitten pleisters, gaasjes, vochtige doekjes voor plak handjes, vieze snoetjes etc en lippenbalsem. Als ik met de kids op pad ga, gaat dit tasje altijd mee. Super handig, want in zijn geheel verhuis ik dit van tas naar tas. Lekker praktisch. I love it.

Verder zit ook altijd in mijn tas deze fijne handcrème:

 

 

 

 

 

 

 

 

Alleen was hij nu even verdwaald in huis. Toch wil ik hem nog even delen. Hij is namelijk super fijn. Trekt snel in en zorgt voor zijdezachte handen. Helemaal top is dat hij ruikt naar mijn absolute favoriete parfum; Mademoiselle van Chanel. Hij is laatst weer als beste getest en….. je koopt hem voor 3 euro bij de Lidl!

Ik hoop dat je met veel plezier in mijn tas hebt rond gekeken. Graag wil ik wel eens snuffelen in de tas van Heidy Aartman en van Marcelle Stoel. Doen jullie mee meiden?

Liefs,
Rachèl
Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";