What’s in my bag? #part8Wendy

Vandaag mijn kleine tasje eens geleegd. Klein maar fijn.. en toch ook weer niet zó klein… want gewoon 3 vakken!En daar past meer in dan je denkt. Kijk maar:

Onmisbaar; m’n zonnebril! Zonder dit ding kan ik niet zo veel ?.Lipgloss Lancôme.. al jaren m’n maatje.Mini boekje voor impulsieve ideeën of ontwerpen. Mét kekke diamond pen!M’n blitse sleutelhanger.En altijd een mini stapeltje visite kaartjes van m’n bedrijf. Je ontmoet namelijk de léukste mensen op de meest onverwachtse momenten. Love it!(Tasje, sleutelhanger en zonnebril zijn van mijn eigen collectie; check Label071)

Ik nomineer Charlotte de Groot-Pennings en Mandy Zonneveld om hun tas met ons te delen!Liefs,Wendy

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below