What’s in my bag? #part9Esther

Als ‘lijstjes’ mens ga ik nooit de deur uit zonder agenda/notitieboekje + pen van JAN

En ook nooit zonder make-up?

Kwastenset van Glamour, blush en bronzer

Bronzer van de Etos

Masacara van NYC

Matte lipstick van Catrice met een glossje van Clarins erover heen

Mijn hippe zonnebril van IYÜ design

Werktelefoon van Microsoft + eigen IPhone 7

Portemonnee van Blond Amsterdam

En I loveeee muziek en wandel vaak naar werk met mijn JBL headset

Dit is de inhoud van mijn tas.Hierbij nomineer ik:  Alice Marije van Waas-Koek en Mirelle Jacobs om de inhoud van hun tas met ons te delen. Liefs,Esther

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below