Wie jarig is… trakteert!

Er is er 1 jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat is zij!!!

Unicorn 
Wie jarig is trakteert en meisjes die 8 worden die weten heel goed wat ze wel en niet willen trakteren. Mijn dochter in ieder geval wel. Laatst was de grote dag eindelijk daar. Ze mocht maar liefst 8 kaarsjes uitblazen (#stopdetijd#gaatallemaalveeltesnel).
En ze wist heel goed wat ze wilde trakteren! Dat de prinsessenfase inmiddels achter ons ligt dat was me duidelijk. Ook wil ze niks meer weten van Frozen. Wat eerst wel nog een hele tijd geaccepteerd werd. En ook een cupcake met een unicorn vond ze geen goed idee. Duhhhh mam, dat doet iedereen al!

Patat
Mijn meisje wilde een patatbakje met daarin patat-chips en een snoepje! Tja en dat dan graag x 25….
Het zweet brak me al uit. Hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Leuk idee, maar hoe pakt dat ook een beetje leuk uit. Hoe wordt het geen sneue vertoning?
Ik zag het niet zitten om dit idee zelf uit te werken en dus keek ik snel op de site van Traktatiepret. Hier heb ik voorgaande jaren ook al eens traktaties besteld en daar was ik super tevreden over.
Helaas zag ik geen patatbakjes in het assortiment. Ik probeerde dochterlief nog om te praten tot popcornbakjes of leuke tasjes, maar nee hoor, die patatbakjes moesten en zouden er komen! Ik appte Marleen (eigenaresse van Traktatiepret) met mijn idee. Komt goed zei ze. Ik ga wel iets leuks voor haar ontwerpen.

Gaaf
Die traktatie is he-le-maal goed gekomen! Marleen wist er met haar creativiteit iets super gaafs van te maken.
Een bakje gevuld met patat-chips en ook nog een rode + witte spek (mayonaise en curry). Fraai per bakje ingepakt en gesloten met een mooie wikkel voorzien van Isis naam en een leuke flamingo! Super leuk geworden!!! En dit had ik zelf dus echt nooit voor elkaar gekregen.
Oordeel zelf maar, dit is toch een top traktatie?

Mijn dochter was er helemaal gelukkig mee en ik dus ook. Ik hoefde het alleen maar op te halen. Het stond al helemaal feestelijk verpakt op een dienblad klaar; heerlijk. Weer 1 verjaardags-stress-factor minder.

Wil jij ook zo’n top traktatie bij de eerstvolgende verjaardag? Kijk dan snel eens op de site van Traktatiepret. Er is zo veel mogelijk! Zit jouw idee er niet tussen of wil je dochter/zoon liever geen flamingo? Geen probleem het is allemaal naar je eigen wensen aan te passen. En zo kom je samen tot jouw unieke traktatie. En maakt je kind de blits in de klas. En die stralende snoetjes…daar doen we het voor.
Ook top voor de mama’s buiten Alphen aan den Rijn, want het kan ook besteld worden!

Veel traktatieplezier.

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";