Wie oh wie wint dit heerlijke verwenpakket van Soappharmacy?

Lieve allemaal,Wat hebben jullie massaal mee gedaan met deze leuke winactie in samenwerking met Marna Hairclub te Alphen aan den Rijn. We gunnen jullie allemaal een heerlijk momentje me-time, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. De gelukkige van deze mooie prijs is geworden;

Melissa gefeliciteerd!Je mag morgen telefonisch contact opnemen met Marna Hairclub. Zij verwachten jouw telefoontje. Tel: 0172-471094Ze gaan dan een tijdstip met je afspreken en dan word jij vrijdag heerlijk in de watten gelegd! Heel veel plezier met deze super, leuke prijs!En voor de overige dames. Niet gewonnen? Niet getreurd! Gun jezelf ook een lekker momentje me-time en maak ook een afspraak voor die heerlijke SOAPPHARMACY Verwen Treatment. Je hebt het verdiend! Wie weet zien we elkaar, want ik ga zeker!Fijne avond. Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below