Win een foto op canvas van 60 x 60 !

Hi Prachtige Mama’s,

Ik heb nu toch zo’n enorm leuke winactie voor jullie!
Het is vast herkenbaar. Je telefoon barst van de leuke kiekjes van jouw kroost, maar hoe vaak druk jij ze daadwerkelijk af?

Zonde!

Het is zo leuk om je foto’s een mooi plekje in huis te geven. Zo kun je elke dag kijken naar je mooie herinneringen met jouw dierbaren. Heb jij een lievelings foto van je kids? Of kun je maar niet kiezen? Scrol maar eens goed door je telefoon en bedenk je welke foto je nou echt een mooi plekje in huis zou willen geven.

Ondeugend….

Momenteel is deze foto mijn favoriet van mijn 2 snoesjes! Het ondeugd straalt er hier van af. Je zou bijna denken dat er echt champagne in de glazen zit ipv Jip & Janneke champagne. Ik word in ieder geval helemaal blij als ik deze foto zie! Misschien moet ik deze maar een mooi plekje in huis geven. En hem laten afdrukken op canvas. Zo kan ik er elke dag van genieten.

Ik weet zeker dat jullie telefoons ook vol zitten met tal van mooie kiekjes. Welke zou jij laten afdrukken op een canvas doek van 60 x 60 cm? Ga maar al eens nadenken, want ik mag 1 van jullie blij gaan maken! In samenwerking met Studentendrukwerk mag ik onder mijn volgers een canvasdoek verloten. Doe je ook mee? Het is heel gemakkelijk.

Hoe maak je kans?
Volg beide accounts. Dus zowel prachtige mama’s als studentendrukwerk. Plaats een reactie onder het Facebook en/of Instagram bericht en vertel ons waarom jij wilt winnen. Tag tenminste 2 vriendinnen om ook mee te doen.

Vrijdagavond maak ik de winnaar bekend.
Heel veel succes meiden!

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below