Win een lingerie set van Marie Jo of Prima Donna!

Lieve, Prachtige Mama’s,

Misschien heb je vrijdag mijn blog gelezen over mijn 3 favoriete lingerie sets voor het komende seizoen. 3 mooie sets, die allemaal weer heel verschillend zijn. Een genot om te dragen en om naar te kijken. Ik gun jullie Prachtige Mama’s allemaal zo’n mooie set. Het laat je weer stralen en op en top vrouwelijk voelen! Stap snel eens binnen bij Dessous Lingerie en kijk welke set voor jou het mooiste is!

Eèn van jullie ga ik volgende week hèèl erg blij maken!
Namens Annabelle van Dessous Lingerie mag ik namelijk 1 lingerie set naar keuze weg geven! Je mag zelf kiezen uit een bh + bijpassende slip, string of shortje van het merk Marie Jo of Prima Donna! Echt een fantastische prijs.

Nog even ter opfrissing mijn 3 favoriete sets:

 

 

 

Wil jij deze set wel winnen? Let dan goed op.

Meedoen:
Like de Facebook pagina van Dessous Lingerie en Prachtige Mama’s

Schrijf in een reactie welke set jouw voorkeur heeft (A,B of C ) 
Delen van dit bericht is super lief.
Vergeet niet al je vriendinnen te taggen die je ook zo’n mooie set gunt!
En dan duimen maar……

Donderdag 5 april maak ik de winnaar bekend.
Succes allemaal.

Liefs,
Rachèl


Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below