Win! Deze fantastische familie-agenda 2018

Het nieuwe jaar is pas net begonnen.Heb je nog geen nieuwe agenda, dan wordt het nu hoog tijd! Zelf heb ik een enorm grote liefde voor de papieren agenda. Ik weet het; het is misschien hartstikke ouderwets en wellicht vind je het niet van deze tijd….Ik kan er niets aan doen. Ik kan er maar niet aan wennen om mijn mobiel ook als agenda te gebruiken. Ik vind het onoverzichtelijk!Zo’n papieren exemplaar, daar ben ik gewoon helemaal verzot op. En dan vooral een nieuwe met nog blanco bladzijden. Heerlijk om de nieuwe agenda in te vullen en te bladeren door het nieuwe exemplaar!

Ik was dus ook super happy dat ik de gave familie-agenda van Home*Work*Time (professional organizing) kreeg toegestuurd! Alsof Sophie wist van mijn grote crush op dit soort agenda’s!En wat is het een heerlijk exemplaar!Hij is groot!!! I Love it! De agenda heeft enorm veel schrijfruimte. Er staan leuke tips in om een opgeruimder huishouden te krijgen en dus ook een opgeruimd hoofd! Het bevat wenskaarten, vakantie-inpaklijsten, voordeelbonnen en nog veeeeeeel meer! Een heerlijke, overzichtelijke agenda voor al je leuke afspraken. Ook nog insteekhoezen per maand. Zo raak je nooit meer iets kwijt. En wordt deze agenda je beste vriend.

Nu genieten we nog lekker van onze vakantie, maar als volgende week het normale ritme weer gaat beginnen. School, werk, zwemles, hockey, vergaderingen, nieuwjaarsborrels etc. Dan kun je eigenlijk niet zonder deze familie-agenda. Je kunt hem vandaag nog bestellen op Home*Work*TimeDe agenda kost 24,95 euro. (krijg je er ook nog een ontzettende handige pen bij, die je ook weer kunt uitwissen)

Hier is hij al in gebruik.Heerlijk; ik heb overzicht. Laat die volle weken maar weer komen. Ik heb nog een enorm leuke verrassing, want ik mag maar liefst 2 van deze fantastische familie-agenda’s weg geven! Meedoen is simpel; Like mijn pagina en vertel me waarom jij deze agenda moet winnen! En natuurlijk mag je ook al je vriendinnen taggen die deze toffe agenda ook wel kunnen gebruiken. Heel veel succes allemaal. Maandag maak ik de winnaars bekend. Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";