Winnaar van de LBD is bekend!

Lieve allemaal, wat hebben jullie massaal meegedaan aan deze toffe winactie! De must-have voor iedere vrouw; de LBD blijkt toch nog niet in elke kledingkast te hangen. En dat terwijl de Little Black Dress geschikt is voor zoveel gelegenheden. De variant met de groene blouse was het meest geliefd. Dat snap ik met de feestdagen in het vooruitzicht. Uit de vele vele aanmeldingen is 1 winnaar uit de bus gekomen…..

Gefeliciteerd Heidy!Jij bent de gelukkige winnaar van die gave Little Black Dress! Je mag even een mailtje sturen naar: rachel.78@live.nl Deze ontzettend gave prijs word je aangeboden door Tof! De gezellige meiden daar zien je graag snel langs komen. Heb je niet gewonnen, maar krijg je deze TOFFE LBD maar niet uit je hoofd….haast je dan naar Tof en laat je adviseren. Ik weet zeker dat hij JOU ook fantastisch staat. Bedankt voor het meedoen allemaal. Fijne avond en liefs,Rachèl

p.s. komende week komt er weer een toffe winactie en kun je een gaaf overhemd voor je lief winnen. Dus blijf me vooral volgen!

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below