Winnaar lingerie-set!

Lieve Prachtige Mama’s,

 

Bedankt voor het meedoen met deze leuke winactie. En bedankt voor alle enthousiaste reacties! Eigenlijk vinden we dat jullie allemaal zo’n prachtige lingerie set verdienen, maar er kan er natuurlijk maar 1 de echte winnaar zijn.

 

Gefeliciteerd: Linda Kornelisse !!! 

Jij wint een lingerie-set van Marie Jo of Prima Donna. Je mag contact opnemen met Annabelle van Dessous Lingerie en zij zal je helpen met het zoeken naar de perfecte set voor jou! Nog vragen? Mail me dan op: rachel.78@live.nl

Niet gewonnen? Super jammer natuurlijk, maar ga lekker naar Dessous Lingerie en verwen jezelf met zo’n mooie set.

Annabelle; ik wil jou bedanken voor de leuke samenwerking en het beschikbaar stellen van deze Prachtige prijs!
En meiden allemaal bedankt voor het meedoen. Blijf ons zeker volgen, want er komen nog veel leuke dingen voorbij.

 

 

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below