Wie is Rachèl van Prachtige Mama’s?

Wat leuk dat je hier bent. Graag stel ik mezelf even aan je voor. 

Hoi ik ben Rachèl, getrouwd en zelf prachtige mama van 2 schatjes. Ik woon in Zuid-Holland, maar ik heb een Limburgs hart. Mijn zachte G is nog altijd aanwezig en koester ik elke dag. 

Ik geniet enorm van het moederschap, maar ook zeker van de nodige me-time. Nooit eerder was Self-Care zo belangrijk en dit thema komt hier vaak aan bod. Ik denk namelijk dat je nooit een Prachtige Mama kunt zijn zonder goed voor jezelf te zorgen. Jij bent de basis. Dus zorg goed voor jezelf. 

Dit platform is mijn grote passie. Hier ligt mijn hart en het is datgene wat ik het allerliefste doe! Hier komt alles samen. Mijn liefde voor taal en schrijven, het bedenken van blogs en mooie gedichten, het nadenken over de content en de lay-out, het zoeken naar het perfecte plaatje. Dat gecombineerd met mijn liefde voor beauty-producten en toffe make-up. Het heeft inmiddels geleid tot een grote groep trouwe volgers! Zo fantastisch leuk.   

Let’s join us! 

Met heel veel plezier, liefde en een berg enthousiasme maak ik Prachtige Mama’s. Ik hoop dat je er graag komt en dat je er veel plezier aan beleeft. Laten we samen een nog groter netwerk maken en onze krachten bundelen. 

Je kunt namelijk nooit genoeg Prachtige Mama’s om je heen hebben!
Heb je een vraag, idee, opmerking of wil je samenwerken? Lets connect. 

Liefs Rachèl

P.S. Neem een kijkje op mijn Social Media!
Je vindt mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Share the love!