Wie is Rachèl achter Prachtige Mama’s?

Tijd om me even voor te stellen:

Hoi ik ben Rachèl, 40 jaar, getrouwd met de liefste en mama van 2 schatten (Isis 2010 en Jamie 2012).

Ik geniet enorm van het moederschap en van al die bijzondere en leuke momenten die ik met mijn kindjes mee maak. Zo nu en dan heb ik behoefte aan ontspanning en zorg ik regelmatig voor de nodige me-time! Ik denk namelijk dat je nooit een Prachtige Mama kunt zijn zonder goed voor jezelf te zorgen.Dit platform is mijn grote passie. Hier ligt mijn hart en het is datgene wat ik het allerliefste doe! Bloggen, mooie verhalen van andere prachtige mama’s plaatsen en het delen van talloze tips.Het is mijn droom om Prachtige Mama’s uit te laten groeien tot een prachtig, groot netwerk.  

Let’s join us! 

Met heel veel plezier, liefde en een berg enthousiasme maak ik Prachtige Mama’s. Ik hoop dat je er graag komt en dat je er veel plezier aan beleeft. Laten we samen een nog groter netwerk maken en onze krachten bundelen.

Je kunt namelijk nooit genoeg Prachtige Mama’s om je heen hebben!

Liefs Rachèl

P.S. Neem een kijkje op mijn Social Media!

Share the love!