Wie is Rachèl achter Prachtige Mama’s?

Tijd om me even voor te stellen:

Hoi ik ben Rachèl, getrouwd en zelf prachtige mama van 2 schatjes. 

Ik geniet enorm van het moederschap, maar ook zeker van de nodige me-time. Nooit eerder was Self-Care zo belangrijk en dit thema komt hier vaak aan bod. Ik denk namelijk dat je nooit een Prachtige Mama kunt zijn zonder goed voor jezelf te zorgen.

Dit platform is mijn grote passie. Hier ligt mijn hart en het is datgene wat ik het allerliefste doe! De combinatie van blogs schrijven, mooie quotes bedenken, gecombineerd met de verkoop van mijn Oriflame producten. Het heeft inmiddels geleid tot een grote groep trouwe volgers! Zo fantastisch leuk.   

Let’s join us! 

Met heel veel plezier, liefde en een berg enthousiasme maak ik Prachtige Mama’s. Ik hoop dat je er graag komt en dat je er veel plezier aan beleeft. Laten we samen een nog groter netwerk maken en onze krachten bundelen. 

Je kunt namelijk nooit genoeg Prachtige Mama’s om je heen hebben!

Liefs Rachèl

P.S. Neem een kijkje op mijn Social Media!

Share the love!